„Omulețul din perete”, ediția ilustrată, la precomandă pe site-ul Nemira

Omuletul din perete

Mai întâi mi-au propus Eli Bădică și colegii de la Nemira să facem o ediție nouă pentru Omulețul din perete și alte povestiri fantastice, cu o copertă realizată de Adnan Vasile. Apoi m-am gândit că lucrul ăsta are mai mult sens dacă aduc ceva nou. Prietenii de la MGT și Wacom for Creatives Romania, cărora le mulțumesc din suflet, mi-au împrumutat o bijuterie de tabletă grafică Wacom și am plonjat cu ea direct în adolescență, când încercam să îmi scot lumile din cap cu ajutorul unei penițe și al unei călimări cu tuș negru.

Nu sunt artist plastic. Nu am studii în domeniu, iar desenul meu este neîngrijit, needucat, instinctual, sălbatic. Am încercat să redau cu el stări și să construiesc în imagini atmosfera potrivită pentru lectura fiecărei povești din volum. Am adăugat și un text nou, o povestire scrisă în timpul pandemiei, un antrenament pentru romanul pe care l-am încheiat vara asta. Îmi place mult ce a ieșit.

Noua ediție a volumului „Omulețul din perete” este de astăzi la precomandă pe site-ul editurii Nemira. Transportul este gratuit. Așa că dacă vrei să te întorci în lumea mea, te aștept dincolo de cuvinte și de desene.

Scroll to Top