Un an de Armada. Ce titluri vă recomand


Zilele acestea se împlinește un an de când primele titluri Armada au ieșit din tipar. Îmi amintesc toată emoția de dinainte și toată bucuria de după fiecare nouă carte publicată. Nu o să scriu o listă cu titlurile Armada fiindcă o găsiți cu un simplu click AICI. Vă recomand însă din suflet trei cărți, lăsând la o parte reeditările din Armada Clasic pe care e musai să le aveți.

Așadar, să nu ratați:

La un an de Armada, se cuvine să le mulțumesc Anei Nicolau și colegilor noștri pentru că m-au primit cu brațele deschise în familia Nemira și pentru că mi-au oferit tot sprijinul de care am avut nevoie. Le mulțumesc colaboratorilor noștri care s-au ocupat de traduceri, corecturi și redactări, îi mulțumesc lui Vasile Adnan pentru copertele minunate, le mulțumesc agenților literari și, bineînțeles, librarilor. Apoi vă mulțumesc vouă, cititorilor pasionați de science-fiction, fantasy și thriller fiindcă nu încetați să credeți în miracolul literaturii și în puterea poveștilor.

Imaginea de mai jos are legătură cu campania prietenilor de la Cărturești. Dacă vă cumpărați cărți Armada de pe site-ul lor, primiți chestii. 🙂1 an de Armada

 

Comentarii

comentarii