Cu Jack Torrance la Teatrul Național!


Jack Torrance la Teatrul NaționalÎl aduc pe Jack Torrance la Teatrul Național! Se va întâmpla mâine (miercuri, 17 iulie), de la ora 19.00, în Librăria Librarium din foaierul TNB, în cadrul unui dialog cu scriitoarea Doina Ruști.

Știți, Shining a fost primul roman al lui Stephen King pe care l-am citit. Se întâmpla prin liceu, iar felul în care regele literaturii horror a reușit să construiască personajul ăsta m-a năucit atunci și m-a făcut să mă îndrăgostesc iremediabil de scriitura lui. Comercială, e adevărat, dar cu profunzimi și cu ape atât de adânci încât te poți îneca.

În fine, vorbim mai multe mâine, de la 19.00, în acest eveniment de disecat personaje, parte a unei suite de întâlniri pe care Doina Ruști le are cu tot soiul de scriitori și actori. Să vă spun că sunt mai mult decât onorat de invitația Doinei Ruști, mai ales că printre oaspeții ei de până acum s-au aflat Ion Caramitru, Paul Cernat și Adrian Titieni?

Prin urmare, dacă ai mâine o oră, te aștept cu mare drag la o întâlnire cu un personaj îngrozitor dintr-o carte care l-a fascinat și pe marele Stanley Kubrick. De la 19.00, în librăria din foaier, cu Jack Torrance la Teatrul Național București.

Mai multe detalii despre eveniment, pe site-ul Teatrului Național București.

Mai jos, trailer-ul oficial al filmului din 1980. REDRUM!

Comentarii

comentarii