Omulețul din perete, în turneu cu Fetiș!


Omulețul din perete, în turneu cu Fetiș! Cred că trebuie să traduc. Mâine, marți, 14 mai, împreună cu Horea Sibișteanu, autorul volumului Fetiș, și cu Eli Bădică, coordonatoarea colecției n’autor, o să fim la Timișoara, în cadrul turneului de lansare a celor mai noi volume de proză română contemporană de la Nemira. Evenimentul va avea loc în librăria La Două Bufnițe, de la ora 18.30.

Din extremitatea vestică, o să mergem în cea estică, la Constanța. Așa că joi, 16 mai, de la 17.00, ne găsiți la Biblioteca Județeană ”Ioan N. Roman” din Constanța.

Urmează Iași (21 mai), Sibiu (23 mai), Brașov (4 iunie), Galați (6 iunie), Brăila (7 iunie) și Cluj (11 iunie). Save the date(s), după cum spune Eli.

Îmi dau seama că textul ăsta sună al naibii de rece. Măi, oameni buni. Batem o grămadă de drum. Abia aștept să ne vedem. O să fie fain. Stăm la povești și bem o bere. 🙂 Hai și tu!

Turneu Omuletul din perete & Fetis

___________________________________
Da, am publicat de curând o nouă carte. Se numește Omulețul din perete și alte povestiri fantastice și o poți găsi în următoarele locuri:

Ai înțeles. Cam peste tot.

Comentarii

comentarii