Nici nu știi ce o să citesc la Final Frontier


Duminică, 14 aprilie, citesc la Final Frontier, târgul de carte SF&F, câteva pagini din volumul Omulețul din perete. Cea de a VIII-a ediție a târgului se desfășoară în weekend-ul 13-14 aprilie, la Universitatea Dimitrie Cantemir (Splaiul Unirii nr. 176) între orele 11:00 şi 19:00. Vin scriitori și editori din toată țara, cititori pasionați și booktuberi, vor fi concursuri de cosplay și gaming și alte chestii interesante. Intrarea este liberă.

Final Frontier Marian ComanEu o să citesc la Final Frontier duminică, 14 aprilie, de la ora 14.15. M-am gândit la un fragment din Albilița, povestea publicată anul acesta în Apex Magazin, dar încă nu sunt sigur. Așa că dacă aveți chef să ne vedem sau să ne revedem, dacă aveți răbdare să mă ascultați citind, apoi să stăm la povești, vă aștept cu mare drag. Cărțile mele vor fi la standul Nemira, acolo unde o să găsiți și toate titlurile ARMADA, inclusiv noua ediție a romanului Dune de Frank Herbert!

Dacă nu ajungeți la târg și nici la lansarea din 18 aprilie, dar vreți să citiți volumul Omulețul din perete și alte povestiri fantastice, e bine să știți că se găsește în următoarele locuri:

Ați înțeles. Cam peste tot.

Comentarii

comentarii