Sibiu. Marian Coman. Celălalt


Sau unul dintre ceilalți. Fiindcă există un Marian Coman arhitect în București. Un Marian Coman artist plastic în Bistrița. Un altul este profesor de istorie și autor de cărți de specialitate. Un Marian Coman i-a furat mai acum niște ani mașina lui Becali, în vreme ce un alt Marian Coman devenea un cunoscut hair stylist în capitală. Unul e implicat în dosarul lui Dan Șova, iar altul și-a ucis neamurile prin județul Brăila.

No… există și un Marian Coman librar în Sibiu. Pe acest Marian Coman am încercat să-l întâlnesc în vreo două rânduri, însă până în această seară nu mi-a ieșit. Mi-am dorit tare mult ca prezentarea de la Sibiu să aibă loc la Habitus, librăria la care el este asociat, fiindcă văzusem locul, citisem despre el și auzisem că tizul meu și echipa sa sunt profesioniști adevărați.

E lesne de înțeles că am petrecut o seară tare faină la Habitus într-o discuție caldă cu oameni frumoși, preîncălzită cu un ceai mentolat și prelungită într-o discuție la o bere cu Francois, un francez pasionat de benzi desenate care a dat Parisul pentru Sibiu, și, evident, cu Marian Coman, librarul.

Mulțumesc frumos tuturor celor prezenți în seara asta. Mă bucur tare mult că ne-am întâlnit și vă doresc lecturi plăcute.

Mâine, de la ora 18.00, o să fiu la Târgu Mureș, în librăria Diverta din Mureș Mall. Dacă sunteți acolo, vă aștept cu drag.

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Comentarii

comentarii


1 comment

Add yours
  1. Olivia

    Suna bine, doar ca n-as putea sa ajung, probabil nici daca mi-as fi programat.
    Tin minte sa mai fi intalnit un articol legat de libraria Habitus. Si daca-mi aduc bine aminte, cladirea mai include si altceva, o cafenea , daca nu ma insel. De curand l-am gasit dar totusi n-am fost prea atent la toate detaliile.

+ Leave a Comment