Mulțumesc, Cluj-Napoca. Mi-ai încărcat bateriile


Faptul că am stat mai multe zile în Cluj a avut darul să mă remonteze. Au contribuit din plin la asta Andrei Moldovan și minunații săi părinți care m-au răsfățat cu tot soiul de bunătăți. Pălinci mentolate, dulcețuri de ardei iute și clătite cu hribi, spre exemplu, dacă tot e să vă fac în ciudă. Iami-iami.

Tare mi-a tihnit și întâlnirea de la Book Corner de acum câteva ore. Tot ce auzisem despre Vali Derevlean, gazda mea de la Librarium, s-a dovedit a fi adevărat. Un om de toată isprava, excelent organizator și moderator. Am stat îndelung la povești cu participanții la întâlnire și m-am bucurat să-i cunosc pe unii dintre artiștii din Cluj ce trudesc pe ogorul benzii desenate. Surorile Surducan și Adrian Barbu au venit la întâlnire și-am avut ocazia să discutăm o țâră la berea de după.

Se cuvine să adaug mulțumiri speciale tinerei ”librărese din Cluj” fiindcă a realizat fotografiile de mai jos și jurnaliștilor prezenți la eveniment pentru tot sprijinul acordat. Și fiindcă am pomenit de jurnaliști, trebuie să spun că m-am bucurat să-l revăd pe Claudiu Pădurean, apoi să semnalez un interviu apărut acasă, la Brăila, în Obiectiv, sub semnătura Monicăi Paraschiv. Mulțumesc frumos!

Astăzi, de la ora 18.00, vă invit la Librăria Habitus din Sibiu.

Această prezentare necesită JavaScript.

 

 

Comentarii

comentarii


+ There are no comments

Add yours