There’s No Place Like Home. Mulțumesc, Brăila!


DSC_0183După scandalul de care am avut parte la Galați, a fost o bucurie să-mi ling rănile acasă, la Brăila. 🙂

Parcă v-am spus că sunt un om norocos fiindcă am o mulțime de prieteni și că încerc să mă înconjor de oameni faini. Ei bine, ieri am fost în mijlocul acestor oameni, în Brăila mea. De fapt, în România mea, în țara alcătuită din oameni frumoși, talentați și iubitori, țara aia pe care ne-o facem singuri pentru a evada din țara lor. Ieri, în Music Pub, m-am simțit, da, în țara mea. Brăila mi-a părut deodată o localitate normală, în care oameni de toate vârstele și de toate felurile ies într-o seară de marți în oraș pentru a bea o bere ori un pahar cu vin și a asista la o lansare de carte. Fără a fi aduși cu forța de profesori ori de șeful de partid. Iar faptul că acest lucru s-a întâmplat pentru mine, că toți acești oameni frumoși s-au adunat pentru cartea mea – pfuuoaa! – faptul ăsta m-a făcut cu adevărat fericit.

Le mulțumesc frumos Alinei și lui Cătălin pentru găzduire, întregii echipe Music Pub pentru amabilitate, precum și colegilor din presă, atât de la ziarul Obiectiv cât și de la celelalte publicații, fiindcă au venit și au acoperit subiectul. Apoi vreau să le mulțumesc Roxanei și lui Mihai Ionașcu pentru că au venit la Brăila pentru a participa la eveniment.

No… dacă aș avea o mașină care să-mi permită să retrăiesc momente din viața mea, probabil că lansarea din seara ce tocmai s-a încheiat s-ar afla pe lista scurtă a amintirilor ce merită retrăite. Din păcate însă, o astfel de mașinărie nu există și ceea ce ne rămâne este apelul la propria noastră memorie. Și imaginile prinse de obiectivele camerelor de luat vederi.

Această prezentare necesită JavaScript.

Peste câteva ore, plec spre Brașov. În seara asta, la ora 18.00, mă întâlnesc cu cititorii la Librăria LIBRIS St. O. Iosif – Strada Mureșenilor nr. 14. Așa că dacă sunteți În Brașov, vă aștept cu mare drag.

Daleru hadam nateduum!

 

 

 

 

Comentarii

comentarii


+ There are no comments

Add yours