Haiganu la Brașov. Urmează Alba Iulia


Am ajuns la Brașov, ieri, cu puțin timp înainte de ora 18.00, după un drum dificil pe ploaie, lapoviță și ninsoare, vreme ce mi-a semănat cu norul de praf ce-l urmărește pe profetul din prologul romanului meu. M-am bucurat însă de o primire călduroasă din partea echipei de la librăria Libris – St. O Iosif, ceea ce mi-a șters un pic din oboseala adunată pe drum.
Domnul Sever Gulea a fost un excelent moderator al întâlnirii la care, pe lângă fani ai revistelor HAC! și TFB, s-au aflat și membrii cenaclului Antares din Brașov, precum și vechi prieteni, un verișor, ba chiar și o fostă colegă de liceu pe care m-am bucurat să o revăd în orașul ei de adopție. Pe lângă prilejul fericit de a-mi prezenta noul roman, turneul ăsta îmi dă posibilitatea să revăd oameni dragi și să cunosc noi oameni frumoși, ceea ce pentru mine nu e puțin lucru.

Această prezentare necesită JavaScript.

Pe blogul Libris găsiți o cronică a evenimentului însoțită de filmări din cadrul întâlnirii. Dacă sunteți ori dacă ajungeți în Brașov, vă îndemn să treceți pragul librăriei de pe strada Mureșenilor. Este tare bine amenajată, iar personalul e amabil și foarte bine pregătit. În curând, pe lângă romanul ”Haiganu. Fluviul Șoaptelor”, o să găsiți în librărie și revistele HAC! și TFB.

Astăzi am avut o zi de pauză iar zăpada care a căzut peste Brașov a avut darul să mă bucure și să mă îngrijoreze deopotrivă. Turneul meu însumează mai bine de 3000 de kilometri și n-aș vrea ca iarna să-mi strice planurile.

Mâine pornesc spre Alba-Iulia. Ne vedem de la ora 18.00 în librăria Diverta din Alba Mall.

Comentarii

comentarii


2 Comments

Add yours
  1. Vlad

    Multumesc Marian pt lansarea frumoasa pe care ai facut-o. M-am bucurat sa aud ca vii in Brasov, iar cu aceasta ocazie am avut prilejul sa ne revedem.
    Succes in continuare cu turneul de lansare, spor si inspiratie pentru urmatoarele volume si cultiva in continuare bucuria de a scrie.
    De-abia astept sa imi afund ochii in „Haiganu. Fluviul Soaptelor”

+ Leave a Comment