HAC#1! 10.000 de exemplare vândute!


hac#1În urmă cu 3 ani, în septembrie 2012, apărea primul număr al revistei ”Harap Alb continuă”. Și tot atunci începea colaborarea mea cu echipa HAC! BD.

Am avut ”prieteni” care spuneau că o să fie o revistă pentru copii și, pe bloguri șterse acum, mici amici râdeau de ”compromisul” pe care l-am făcut scriind pentru ”o revistă de benzi desenate”. Că, vorba aia, ”dacă literatura nu-mi iese…”.

Am crezut însă de la început în efortul lui Mihai și al oamenilor din jurul lui și m-am luat mai mult decât în serios atunci când am început să scriu la primul episod din ”Fluviul șoaptelor”. Ca și când ar fi fost povestea vieții mele. Ca și când tot ceea ce am scris până atunci nu ar fi însemnat nimic.

Primul număr al revistei a fost tipărit în 10.000 de exemplare. Nu știu ce înseamnă 10.000 pentru voi, dar pentru cineva care știe cum merge în acest moment piața tipăriturilor cred că înseamnă ceva. Cel puțin 10.000 de oameni au ținut măcar o dată în mână primul număr al revistei ”Harap Alb continuă”. Cei mai mulți dintre ei l-au citit. Lor li se adaugă cei care au descărcat revista prin aplicația Supererou și cei care au luat-o ”de pe torente”. Ei bine, de o vreme, tirajul primului număr s-a epuizat.  Pentru cei care nu au apucat, echipa HAC! a scos o nouă ediție, cu o nouă copertă. O puteți comanda într-un pachet ce conține primele 6 numere ale revistei. Găsiți acolo și primele șase episoade din ”Fluviul șoaptelor”.

Dar despre ”Fluviu…” o să vă spun mai multe în curând.

Comentarii

comentarii

Categoria

+ There are no comments

Add yours