Listă cu chestii


Trec printr-o perioadă foarte încărcată și aș vrea să punctez aici niște lucruri. Mai mult pentru mine, cred, pentru ca mai târziu să mă gândesc la ele.


ieri după-amiază am avut o întânire cu o mulțime de tineri superbi în cadrul Conferințelor BookLand Evolution. Am vorbit despre libertate, despre literatură și benzi desenate, despre jurnalism și societate civilă. Am vorbit și despre motociclete, despre prietenii mei plecați în străinătate ori despre cei care nu mai sunt. Am discutat despre cât de important este să te lupți pentru drepturile tale și ale celor din jurul tău. M-a încărcat cu energie povestea asta, așa că le mulțumesc pentru invitație organizatorilor. Contați pe mine și data viitoare.

astăzi am fost la radio ProFm, în emisiunea Danei Potorac. O reîntâlnire pe calea undelor cu Monica Macovei și Mihai Răzvan Ungureanu.

– tot astăzi a fost și ultima mea zi de redactor șef la Obiectiv, ultima zi de full job la ziar. După vreo 15 ani de tocit birourile redacțiilor, din care mai bine de 13 în aceeași firmă, desprinderea asta e dureroasă. Mai dureroasă decât mi-am imaginat. Le mulțumesc încă odată colegilor mei pentru tot ceea ce am trăit împreună. Cândva o să scriu despre anii ăștia.

– de mâine până duminică o să fiu la Comic Con împreună cu echipa HAC!

duminică o să votez cu Klaus Iohannis și o să merg la Teatrul Nottara să văd ”Portugalia”, cu Alin Florea în rol principal.

luni seară mă întâlnesc cu gașca de la Atelierul de scriere creativă despre care am vorbit AICI.

– de marți sunt scriitor.

Comentarii

comentarii


+ There are no comments

Add yours