„Fluviul șoaptelor”. În ”Harap alb continuă” nr. 7


 

 

hac 7
Toamna se numără revistele și textele mele prinse în ele…

Mâine seară, joi 17 octombrie, de la ora 19.00, se lansează în București, la Music Club, în strada Barației nr. 31 (în apropierea magazinului Cocor), numărul 7 al revistei ”Harap Alb continuă”, singura publicație profesionistă de benzi desenate din România. Evenimentul este unul cu totul și cu totul special fiindcă ”HAC” împlinește un an, așa că surprizele se vor ține lanț. Momentul va prilejui și un concert susținut de punk-menestreii de la Ad Hoc ce-și lansează astfel albumul de debut care însoțește gratuit revista. Tot gratis e și intrarea la eveniment, precum și posibilitatea de a citi un nou episod din nuvela ”Fluviul șoaptelor”. Ne vedem mâine seară. 😉

 

Fluviul șoaptelor

Ep. VII. Căutări

Zourazi

Parcă ar fi avut pleoapele date cu clei. Le ridică greu și tot ce văzu prin crăpătura lor fu o amestecătură de umbre și lumini.

-Mi-e foame, făcu de-ndată ce simți arsura din pântece și sări apoi în picioare orbecăind prin pâcla în care siluete mici și întunecate se foiau de colo colo.

-Mi-e foame, făcu din nou și-și auzi glasul răgușit și stins.

O umbră fugi din calea lui și o alta îi sări alături.

-Mi-e foame, făcu umbra de lângă el și lui Zourazi îi păru că recunoaște vocea, apoi băiatul apucă să o deslușească lângă el pe Dida.

Dar, mai mult decât să o vadă, Zourazi îi simți mirosul. Apoi adulmecă mai departe, iar miresmele îi desenară în minte casa în care se afla și făpturile vii din apropiere. Foamea îi umplea gura de apă și, lingându-și buzele, îi păru că are dinții mai mari, mai ascuțiți și mai puternici. Se pomeni urlând, apoi o luă la goană, cu Dida alături, urmându-și instinctele, urmându-și foamea. Citește mai departe…

 

Comentarii

comentarii

Tag-uri

1 comment

Add yours
  1. Daniel Havrince

    E placut sa vezi ca creatia romaneasca a plina de viata, litera sa mia bine zis fantezie, insa sa fiu sincer imi pare rau ca nu facem si desene animate create de noi si putem spune ca le avem pe toate, si nu ma refer la robotei.

+ Leave a Comment