2 ani de Fingers


fingersPe 9 august 2011, adică în urmă cu 2 ani, ”Fingers and other fantastic stories”, colecţia mea formată din patru povestiri traduse în limba engleză de Carmen Dumitru si Raluca Chirvase, se afla la vânzare pe Amazon. Experimentul Fingers a însemnat aproximativ 900 de descărcări de pe Amazon, o corespondenţă entuziasmantă cu scriitori din mai multe colţuri ale lumii, dar mai ales reîncălzirea unor vise şi a poftei de scris . Despre Fingers s-a scris pe câteva site-uri străine:

¤ SF Book Review

¤ SF Signal

¤ Locusmag.com

¤ Wag the Fox

¤ Grasping for the Wind

¤ Ecstatic Days (site-ul scriitorului Jeff VanderMeer)

¤ Staffer’s Book Review

¤ SciFi Portal

În plus, volumul a fost nominalizat la Science Fiction & Fantasy Translation Awards şi a beneficiat de un trailer realizat de Paul Petre, filmuleţ care a adunat pe Youtube peste 1200 de vizualizări.

 

Vreau să le mulțumesc pe această cale tuturor celor care au scris și în România, în reviste, pe site-uri ori pe propriile bloguri despre Fingers. Sprijinul tuturor a contat și fiecare rând a fost important pentru mine. Îi mulțumesc în mod special lui Mihai pentru articolele de pe Dark Wolf’s Fantasy Review și pentru faptul că mi-a fost alături în acești doi ani. Prietenilor de la Bookblog, Fan SF și Cititor SF, lui Michael Haulică (cred că primul care a scris în România despre Fingers, inclusiv în Observator Cultural), Horia Nicola Ursu, Ciprian Mitoceanu, Ioan Alexandru Despina, Cătălina Fometici, Oliviu Crâznic, Narcisa Stoica, tuturor le sunt recunoscător pentru faptul că mi-au oferit sprijinul lor.

Mai trebuie să adaug faptul că Fingers are și o ediție în limba română disponibilă pe Barnes & Noble, iar utilizatorii de device-uri Apple îl pot găsi AICI.

Dacă nu ați știut ori nu ați apucat să descărcați micul meu volum electronic în limba engleză, apăsați AICI pentru a da de el pe Amazon.com. Dacă o să vă placă, nu uitați să lăsați un semn pe Goodreads ori pe Amazon, în secțiunea dedicată comentariilor. Apoi… puteți trece la nivelul următor. Vă recomand cu căldură așadar cea de a doua ediție print a volumului ”Testamentul de ciocolată”. În curând, sper, o să vă supun atenției noile mele povestiri.

Comentarii

comentarii

Tag-uri

+ There are no comments

Add yours