”Testamentul de ciocolată” se întoarce


Testamentul de ciocolată În urmă cu 2 ani am pornit pe Amazon experimentul Fingers and other fantastic stories. Micul meu volum electronic în limba engleză a adunat până acum aproximativ 800 de descărcări. Nu-mi dau seama dacă e mult sau puțin, însă pentru mine a însemnat destul de mult – știu că sunt tiraje în România care nu depășesc câteva zeci de exemplare, spre exemplu. Le mulțumesc tuturor celor care au dorit să citească cele 4 povestiri adunate în colecție și celor care au scris despre inițiativa mea.

Este deja multă vreme de când sunt întrebat sistematic despre ”Testamentul de ciocolată”, volumul publicat în 2007 la Tritonic. Tirajul s-a epuizat rapid și, din motive pe care nu o să le dezvolt aici, am evitat o reeditare. Este adevărat, mi-ar fi plăcut să-l văd publicat la o editură mare, cu un sistem de distribuție bine pus la punct. Cum nicio editură de acest gen nu ar fi fost interesată să înceapă colaborarea cu un autor nou printr-o reeditare și pentru că întrebările legate de o nouă ediție a ”Testamentului” au continuat să vină, mi-am spus că este un bun prilej să încep un nou experiment.

Dragii mei, a doua ediție a ”Testamentul de ciocolata” poate fi comandată de pe Amazon. Nu, nu este un ebook precum Fingers and other fantastic stories, ci o carte adevărată, de hârtie. Nu vă ascund că am nevoie de ajutorul vostru. Să o cumpărați, să o recomandați altora, să scrieți și să vorbiți despre ea. Nu am o editură care să mă ajute, nici impresar ori galerie. Suntem singuri. Eu, Testamentul de ciocolata și Cei-care-tac.

Nu scriu multă literatură, știți bine. Scriu rar, în sticle mici și parfumate. Sper să citiți ori să recitiți cu plăcere Testamentul de ciocolata.

Vă mulțumesc pentru tot.

Testamentul de ciocolată poate fi comandat de pe Amazon.com (SUA), Amazon.co.uk (Marea Britanie), Amazon.de (Germania), Amazon.it (Italia), Amazon.es (Spania).


 

Comentarii

comentarii


2 Comments

Add yours
  1. Marian Coman si Testamentul de ciocolata » Cititor SF

    […] Este deja multă vreme de când sunt întrebat sistematic despre ”Testamentul de ciocolată”, volumul publicat în 2007 la Tritonic. Tirajul s-a epuizat rapid și, din motive pe care nu o să le dezvolt aici, am evitat o reeditare. Este adevărat, mi-ar fi plăcut să-l văd publicat la o editură mare, cu un sistem de distribuție bine pus la punct. Cum nicio editură de acest gen nu ar fi fost interesată să înceapă colaborarea cu un autor nou printr-o reeditare și pentru că întrebările legate de o nouă ediție a ”Testamentului” au continuat să vină, mi-am spus că este un bun prilej să încep un nou experiment. […]

+ Leave a Comment