Fluviul șoaptelor într-o revistă cu fainoșag


 Sunt tare mândru de isprava asta. Când eram copilandru, îmi umpleam caietele cu benzi desenate și răsfoiam Pif, Rahan sau Orion, revista de benzi desenate a craiovenilor. Dar v-am mai spus asta. Iar când, printr-o întâmplătoare întâlnire pe FaceBook, am dat de proiectul Harap Alb Continuă, m-am bucurat tare mult că o să apară o revistă așa cum visam în copilărie. De zilele trecute, primul număr al Harap Alb Continuă se găsește la chioșcurile de difuzare a presei. Eu am cumpărat-o din punctul Inmedio din Kaufland, la Brăila. Nu vă ascund că am entuziasmul ăla pe care nu l-am mai simțit de la debut. Încă-i răsfoiesc paginile lucioase, privesc cu atenție excelentele desene ale lui Andrei Moldovan, a la Marvel.

Și sunt bucuros că am dat curs invitației lui Mihai Ionașcu de a scrie un text pentru Harap Alb Continuă. Așa că vă invit să cumpărați revista, să citiți benzile desenate, dar și primul episod din nuvela mea Haiganu. Fluviul șoaptelor. Publicația are 40 de pagini full-color, costă doar 4,9 lei și o găsiți la chioșcurile de ziare. Sau vă puteți face un abonament AICI. Revista asta are fainoșag, asta-i clar. Lectură plăcută!

Comentarii

comentarii


3 Comments

Add yours
  1. Zombie

    Intr-adevar, proiectul este unul desavarsit care merita toata atentia fanilor benzilor desenate! Personal, o sa adaug aceasta revista colectiei stranse pana in prezent.

+ Leave a Comment