Care-i treaba cu Crin?


Care-i treaba cu Crin? L-am văzut marţi râzând singur, în timp ce delegaţii FMI aveau priviri grave, iar ministrul Finanţelor, „mother and father”, părea serios şi îngrijorat. Crin râdea fiindcă spera că hlizelile sale îi vor acoperi nestăpânirea limbii engleze sau pentru că a pierdut contactul cu realitatea? Oricum, să te apuci, deşi nu te obligă nimeni, să vorbeşti o limbă străină pe care nu o cunoşti, din poziţia de PREŞEDINTE, fie el şi interimar, îmi pare expresia unei reale fracturi de realitate.

Care-i treaba cu Crin? L-am văzut marţi seară perorând la postul de televiziune al prietenului său Voiculescu, făcându-l mincinos pe fostul ministru Rus şi atacându-l pe premierul Ponta, care-i pare „destul de ameninţat şi intimidat în aceste zile” şi al cărui guvern „a dat senzaţia unor anumite timidităţi şi anumitor ezitări”. Care-i treaba cu Crin? Citește mai departe…

Comentarii

comentarii


1 comment

Add yours
 1. Musiu Anoniem

  Acum X ani studentii din Bucuresti au votat pentru uslashi. USL-ashii – cum e posibila acreasta alianta, mam intrebat. Studentii din Bucuresti – nu. Daca orbiti de ura pentru Basescu studentii au votat cu uslashii, atunci chiar ca Romania e pierduta! Nu se aseamana decat cu studentii din cartierul meu din Bruxelles, care cand se imbata cu Jupiler sparg geamurile pentru reclame din statiile de transport in comun…Studentii au devenit atunci o rusine pentru democratie. Mai sunt – oare?
  Basescu nu este presedintele ideal – care presedinte o fi in lumea intreaga?
  Dar sa fim condusi de uslashi…Basescu e bashkalios, dar uslashii sunt ridiculi. E prea mult de scris pe tema asta acum. Dar am o intrebare: de cand sunt uslashii la putere, au marit salariile diminuate de Basescu? Pensiile? Autostrazile? Nivelul de trai?
  Un lucru e sigur – prostia bantuie in RO, de cand am parasit-o. Faptul ca utecistul Ponta a scazut numarul sectiilor de votare din diaspora o confirma. A diminuat numarul de votanti tocmai cand avea nevoie de cat mai multi!
  Pe scurt, prostia a devenit embema si ar trebui sa umple gaura din tricolor.

+ Leave a Comment