Liniuțe


– Mi-am zis să vă fac un cadou, iar Amazon mi-a dat posibilitatea asta. Timp de câteva zile, volumul Fingers and other fantastic stories se poate descărca gratuit de pe site-urile Amazon din SUA, Anglia, Germania, Franța, Italia și Spania. Lectură plăcută!

– Tot gratis se poate descărca și varianta în limba română, dacă vă înscrieți pe site-ul EbookDeals.

– În seara asta, de la ora 20.05, pe Realitatea TV Galați-Brăila vă dau întâlnire cu regizorul Radu Nichifor. Detalii AICI.

 

Comentarii

comentarii


6 Comments

Add yours
  1. Iliescu C.A.

    Buna ziua! Ma scuzati ,va rog,dar sigur aceasta este cartea?Intreb pentru ca atunci cand incerci sa-i schimbi formatul(momentan nu am e-book reader) nu fuctioneaza.Va rog sa-mi lasati un mesaj,daca aveti timp, in legatura cu treaba aceasta.Multumesc.

  2. Marian

    @ Iliescu C.A. – In primul rând, vă mulțumesc frumos pentru interes. Din cite stiu nu ar trebui sa fie probleme, dar, e drept, nici nu ințeleg de ce și cum trebuie schimbat formatul. Nu vă trebuie neapărat un e-book reader. Amazon a pus gratuit la dispoziție un soft pentru lectura cărților în format kindle. Il găsiți gratuit aici: http://www.amazon.com/gp/feature.html?ie=UTF8&ref_=sa_menu_karl3&docId=1000493771#?ie=UTF8&tag=maricomaviatm-20&linkCode=ur2&camp=1789&creative=390957

+ Leave a Comment