Liniuțe


– Două recenzii la Fingers. Una AICI, pe SF Book Review, și alta AICI, pe Wag the Fox. Thank you!

– Pe Galileo a apărut o recenzie la prima antologie AtelierKult, volum coordonat de Michael Haulică. La final, câteva cuvinte despre Sevăn, povestirea care încheie și volumul meu de debut.

– Și pentru că tot am pomenit de AtelieKult, nu ratați concursul anunțat acum de www.atelierkult.com. Se adresează autorilor care nu au debutat încă în volum. Premiul este de 100 USD, iar povestirea câștigătoare va fi publicată în revista Galileo. Mult succes!

Trailerul Fingers, realizat de Paul Petre, a ajuns la 900 de vizualizări pe YouTube. Filmulețul a fost postat, de curând, și AICI.

– Mâine, de la 20.05, Realitatea în Obiectiv, emisiunea mea de la  Realitatea TV Galați – Brăila. Invitat: Constantin Dumitriu, șeful PDL Brăila. (S-ar putea să fie interesant. Tocmai l-au condamnat pe Bădălan 😉 ) Edițiile anterioare ale emisiunii pot fi urmărite AICI.

– Scormonind printr-o arhivă, am găsit înregistrarea unei emisiuni din 2008, de la Antena 1. Realizatorul interviului este Mircea Ciucașu. Vizionare plăcută!

Comentarii

comentarii


+ There are no comments

Add yours