Prima emisiune nu se uită niciodată…


Mă rog, nu e chiar prima. În timpul liceului, adică acum vreo 16 ani, realizam o emisiune intitulată Timpuri SF la Cony-Sat Brăila. He, he, ce vremuri… Vremuri în care singurul post românesc de televiziune în adevăratul sens al cuvântului era TVR, iar rețelele de cablu își încropeau mici studiouri locale, cu emisiuni montate pe casete VHS.

Și deși nu am uitat prima emisiune, mi-ar fi plăcut să am o înregistrare sau o fotografie de atunci. Nu am, însă de data asta am fost mai puțin neglijent. Mai jos, o imagine de aseară, cu câteva clipe înainte de a intra în emisie (Foto: Nicu Mircea). Ne revedem joia viitoare.Aurel Simionescu & Marian Coman

Comentarii

comentarii


3 Comments

Add yours
  1. raluca

    Mai de ce studio frumusel ai tu acolo. Da zi-ne cum a fost? ai scos vreo stire? l-ai incoltit? l-ai intrebat de Caruz sau de teatru, probleme pe care le-am vazut de-a lungul timpului la tine pe blog?
    Oricum BRAVO!!!! stiam eu ca am un prieten vedeta 🙂

  2. Marian Coman

    @ Raluca – 🙂 Multumesc, Ralucule. Am abordat, zic eu, majoritatea subiectelor fierbinti care de-a lungul vremii au aparut in Obiectiv si care nu erau inca nelamurite.

    @ Dida – Multumesc.

+ Leave a Comment