Dark Wolf strikes again și alte știri fantastice


* Dark Wolf Fantasy Reviews a publicat, ieri, o recenzie la Fingers and other fantastic stories. Sunt onorat și încântat. Uite AICI. Review-ul poate fi citit si pe Amazonul englezesc.

* O recenzie la Nopți albe, zile negre, volumul meu de debut, a apărut cu ceva timp în urmă pe Town Portal. Articolul, semnat de Adriana Gionea, poate fi citit AICI.

* Luni apare noul număr al revistei Obiectiv Cultural. Deocamdată vă dezvălui doar faptul că în pagina de proză avem o revenire fantastică: Don Simon!

* Povestiri Fantastice, ultimul volum de proză al lui Michael Haulică, a apărut în ediție electronică pe Amazon. El se alătură Madiei Mangalena, cealaltă carte semnată de M.H. prezentă în celebra librărie electronică, de această dată în format print. Părerea mea? Merită fiecare bănuț. Lectură plăcută!

* Casa Bernardei Alba (regia Sorin Militaru) se numește piesa pe care am văzut-o, ieri seară, în cadrul Festivalului de Teatru de la Brăila. Probabil că o să scriu câteva impresii de spectator pentru ziarul de mâine.

* Zilele trecute am scris câteva pagini bune la Omulețul din perete. Sper să vă placă ceea ce o să iasă.

Comentarii

comentarii


4 Comments

Add yours

+ Leave a Comment