Gheorghe Bunea Stancu: Asta este imbecilă!


Amenințări, insulte, calomnii. Până acum, jurnaliștii neagreați de președintele PSD Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, au fost etichetați drept paranoici, oligofreni și dobitoci în conferințele de presă ale partidului. De aproape un an, cotidianul Obiectiv nu mai frecventează ghena social-democrată, după ce colegii mei au fost amenințați ba cu aruncarea din tribuna stadionului, ba înjurați ca la ușa cortului de baronul PSD-ist.

A venit vremea să îmi exprim solidaritatea față de jurnaliștii de la noul săptămânal Viața Brăilei, intrați de curând în ghearele șefului CJ. Prea multe comentarii nu-și au rostul. Vă las să urmăriți tirada lui Bunea Stancu derulată sub privirile complice ale lui Doru Damian.

Iar AICI găsiți un articol mai vechi și înregistrări audio cu o parte din insultele baronului PSD la adresa jurnaliștilor de la Obiectiv.

Comentarii

comentarii

Categoria

6 Comments

Add yours
  1. ION

    Bunea e mai ceva ca pe vremea comunistilor. El taie, el spanzura. Asa sunt si toti primarii PSD. PARCA SUNT PE MOSIILE LOR. NU II VERIFICA NIMENI. LEGEA E DOAR PENTRU PROSTI.

  2. Karina

    Nu sunt de acord cu vocabularul folosit dar ma intreb de ce nu s- a reactionat asa de repede cand Base a jignit – si nu o data si mault mai grav – ziaristi. Traiesc departe de Braila dar urmaresc presa. De fapt care presa? O presa portocalie sustinuta de OBIECTIV si alta care nu vede decat gunoiul din ochii altora. Nu stiu sa vorbeasca, nu stiu sa scrie dar se pricep sa lanseze titluri de articole fara continut. Asat vad eu in presa din Romania. M-am interesat la rudele mele din Braila si am aflat ca Bunea munceste mult pentru braileni : SPITA JUD. MODEL, CONCURSURI ARTISTICE, CONCURSURI SPORTIVE, STRAZI REABILITATE ETC. Ei sunt multumiti. Nemultumirea voatra vine din faptul ca ati dat mana cu Diaconescu care multi ani a intoxicat poporul cu Tolea si altii ca el. Si-a batut joc si continua sa faca prin manelizarea pe care o lanseaza. Am aflat ca este si foarte bogat. O sa ma interesez cu a reusit. Poate da reteta tuturor romanilor pe care ii plange. Am aflat ca tatal domnului Balan a fost miliatia si scriitor. Felicitari! Dar il intreb pe dl.Balan ce atitudine a luat inainte de 1989 – miliatianul si tanarul ziarist – ca sa dea acum lectii. Va recomand sa citi presa din Elvetia si o sa vedeti ce inseamna presa adevarata. Ar trebui sa fiti obiectivi dar………….

+ Leave a Comment