Trei brăileni în cursa pentru premiile „Observator cultural”


Cărţile Dianei Corcan (Tubaj cu şarpe, Ed. Brumar 2010) şi a lui Adrian Buzdugan (Capela excomunicaţilor. Povestiri ultimative, Ed. Humanitas 2010) se află pe lista volumelor supuse votului redactorilor şi colaboratorilor revistei „Observator Cultural” pentru premiile cu acelaşi nume. Fiecare dintre jurizaţi acordă, în ordinea preferinţei, un punctaj de la 10 la 1, la fiecare categorie. Pe baza voturilor însumate se vor face nominalizările.

Ediţia a V-a a Premiilor Observator cultural se va desfăşura luni, 28 martie 2011, la Teatrul Odeon, de la ora 19.00. În aceste zile, redactori şi colaboratori ai revistei votează nominalizările, la cele cinci categorii: PROZĂ, POEZIE, ESEU; MEMORIALISTICĂ; PUBLICISTICĂ, CRITICĂ; ISTORIE LITERARĂ; TEORIE LITERARĂ şi DEBUT.

Nominalizările, la cele cinci categorii, vor fi anunţate în numărul din 3 martie al revistei Observator cultural. Mai multe detalii găsiţi AICI.

Poezii de Diana Corcan puteţi citi AICI, iar proză de Adrian Buzdugan AICI.

LATER EDIT:

Veştile sunt şi mai bune. Abia după ce am scris comentariul de mai sus, am citit cu atenţie şi lista secţiunii DEBUT, unde se mai află un brăilean: Albert V. Cătănuş cu romanul El sueño español sau plantaţia de căpşuni din găleata de mortar (Ed. Nemira, 2010).

Comentarii

comentarii

Categoria

+ There are no comments

Add yours