Dictatura imbecililor. Conjuraţia şmecherilor


Sâmbătă victime au picat ei, motocicliştii din Galaţi. Mâine pot fi eu sau poţi fi tu. Oricare dintre noi. Oricare ar avea neobrăzarea să nu se dea din faţa flash-urilor şi claxoanelor şmecherilor oraşului. În Republica Populară Brăila, în plină dictatură a imbecililor, parveniţii căţăraţi sau instalaţi în funcţii încearcă să-şi impună drepturile de şmecher. Fiindcă aici, la Brăila, există unii care au impresia că sunt făcuţi din sulă de Domn şi că, în virtutea funcţiilor pe care cu impostură le ocupă, li se cuvin drepturi suplimentare. Printre ei, colonelul Vasile Silion. Poate că este o întâmplare că Silion a ajuns şef al jandarmilor brăileni pe când fratele său, generalul Costică Silion, era numărul 2 în comandamentul de la Bucureşti, însă deja nu-mi mai pare întâmplător că fiul său, ba chiar şi un fin – după cum m-au informat surse din interiorul Inspectoratului – taie şi spânzură prin jandarmeria brăileană, transformând astfel o instituţie publică într-o minunată afacere de familie. Citeste mai departe

Comentarii

comentarii

Categoria

2 Comments

Add yours
  1. Socialism, Bolsevism, Comunism

    Lumea a iceput sa ia atitudine impotriva lor.
    Treptat, oamenii o sa isi invinga teama inoculata de comunisti in mai bine de 50 de ani.
    Romanii au fost invatati sa traiasca in teroare si sa nu ridice capul atunci cand aproapele este terorizat pe nedrept.
    Motociclistii au dat o lectie de solidaritate, au aratat molustelor de romani ca protestul trebuie sa fie facut in masa.

    Comunistii au distrus si au uniformizat oamenii, au distrus familiile, comunitatile, tot ceea ce le conferea putere.
    Au ramas niste indivizi tematori, ca niste soareci de camp.
    Oare de ce a luptat statul impotriva bisericii ? Biserica este o forma de organizare.
    Organizarea si doctrina comuna inseamna putere pentru membri.
    Au dezbinat si au stapanit iar de munca lor se bucura si neocomunistii actuali.

  2. Marian

    Socialism, Bolsevism, Comunism – Sper sa ai dreptate, insa mi-e greu sa cred ca se trezesc oamenii atit de repede, ca or sa invete ceva brailenii din lectia de democratie predata de motociclisti.

+ Leave a Comment