Serbările Timişoreana Brăila. Ziua 2


Un nou semnal de la corespondentul special de la Serbările Timişoreana despre ceea ce s-a întîmplat aseară în faţa primăriei… Distracţia continuă şi în seara asta. O să dau şi eu o fugă să-i văd pe cei de la Pasărea Colibri şi să-mi amintesc de Pitiş.

Voia bună nu a lipsit nici în cea de-a doua zi a Serbărilor Timişoreana la Brăila. De foarte mult timp nu am mai văzut Platoul Primăriei plin aşa cum a fost aseară. Brăilenii au venit pentru concertele Zero şi Holograf şi au cântat împreunã cu aceştia toate piesele. Mai mult, una dintre fetele norocoase din public a avut ocazia de a dansa cu Alex, toboşarul trupei Zero. Numai că, în momentul în care Alex o aştepta pe scenă, în locul ei au apărut maeştrii berar, croitor şi brutar costumaţi. Surpriza a fost pe măsură. „Primãvara începe cu tine”, „Vreau o minune”, „Romeo şi Julieta” au fost doar câteva dintre piesele celor de la Holograf care au fost fredonate de toţi cei prezenţi în Piaţă.
Cu grătarele încinse, cu berea rece şi proaspătă, seara s-a încheiat cu promisiunea că astăzi, ultima zi a Serbărilor Timişoreana la Brăila, distracţia va continua. Cei care au trimis SMS-uri în cadrul concursului Serbările Interactive au câştigat pahare, halbe, dar şi magneţi de frigider sau suporturi de pahare. Concursul interactiv continuă, iar unul dintre cei care au trimis cuvintele găsite pe panourile de la Serbări va câştiga, prin tragere la sorţi, o cameră foto digitală.
Astăzi, de la ora 20.30 pe scenă vor concerta Best of Pasărea Colibri: Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Marius Baţu şi Vlady Cnejevici.

Comentarii

comentarii

Categoria
Tag-uri

+ There are no comments

Add yours