Ghici cine mai vine la teatru?


In ziarul de luni, noutati despre cursa pentru fotoliul de director al Teatrului „Maria Filotti”. AICI!

Comentarii

comentarii

Categoria

6 Comments

Add yours
 1. Marian Coman

  @ Alexandru – Nu stiu, Alexandru. Sper sa fie bine. Topul meu in competitia asta ar fi fost urmatorul: Paul Chiributa, Adrian Simion, Mircea Bodolan, Rodica Antonescu, Ion Balan. Acum… informatiile care-mi vin pe surse spun ca trebuia sa iasa doamna Rodica Antonescu si ca Adrian Simion nu trebuia sa iasa. Dar ca vilva din presa a cam tulburat apele „marilor” regizori, care au gasit, prin reintroducerea in cursa a vedetei folk, o solutie de a impaca nenorocita de capra cu nesuferita de varza. Asta in conditiile in care vedeta despre care pomeneam ar fi beneficiat de sprijinul PSD – aripa sectorul 5 – Vanghelie. Daca o sa fie bine sau nu, o sa vedem. Ceea ce-mi doresc eu este sa nu se renunte la drumul inceput de Veronica Dobrin – regizori tineri, actori tineri, dramaturgi contemporani, public tinar. Este, din punctul meu de vedere, lucrul care a tinut Braila legata de lume.

 2. aurelia

  Domnule Coman,eu cred ca actorii astia nemultumiti,(aia nu,asta nu…),ar trebui sa o aduca inapoi pe tov.Dobrin,ca femeia asta sa-si continuie drumul.Ala de 9 ani cat a
  domnit si i-a adus Marius Manole,actori si regizori importanti,ca ea,cu educatia si
  cultura socialista pe care o avea,mai departe de vizuinile artistice ale „actorului”
  Nicolau,nu putea ajunge.Mai lasati-ne cu activista de coprocultura,Dobrin…

 3. Marian

  @ moise, aurelia – stii ce nu inteleg eu la dumneavoastra si nu numai la dumneavoastra? Nu inteleg de ce semnati cu doua nick-uri separate. Si moise si aurelia, voi, amindoi, sunteti una si aceeasi persoana si aveti aceeasi adresa de e-mail, acelasi IP la calculator. De ce Dumnezeu folosesti 2 nick-name-uri mi-e destul de dificil sa inteleg. Am vazut ca practicati – si nu esti singurul – aceeasi metoda si pe site-ul ziarului, si imi vine sa rid. Eu, ca sa nu ma incurc in nick-uri, o sa-ti spun, simplu, Laurentiu. Deci, draga Laur… eu nu i-am auzit pe actori sa fie nemultumiti de venirea lui Bodolan. Adica… la mine nu au ajuns asemenea declaratii. Cit despre Dobrin, habar n-am cine i-a adus actorii sau regizorii, nici nu e treaba mea. Insa in timpul mandatului ei, teatrul asta a renascut, iar lucrul asta s-a vazut cu ochiul liber. Daca e meritul lui Marius Manole, asa cum spui tu, cu atit mai bine. Felicitari lui Marius Manole, dar si ei, fiindca a acordat incredere unui actor tinar. Nu multi sint batrinii ajunsi in posturi de conducere care sa mizeze atitea carti pe tineri. Cit despre Bodolan, eu, unul – ca simplu spectator, dar si ca jurnalist interesat de subiect – imi pun mari sperante in faptul ca este suficient de diplomat incit sa stinga conflictele iscate pe ici, pe colo, ca o sa reuseasca sa pastreze trupa, ca o sa-i aduca pe oamenii buni inapoi si ca o sa-si gaseasca un director artistic capabil, alaturi de care sa continue aventura extraordinara de la Maria Filotti, singura institutie de stat care a functionat, la Braila, la standarde de elita. Mai sper sa fie suficient de abil incit sa nu fie cirpa unor politicieni inculti si sa fie mai aproape de public decit de indivizii ajunsi vremelnic pe la conducerea orasului/ judetului/ partidelor.

+ Leave a Comment