Fabulos


Nu am cuvinte pentru intilnirea cu prietenii din adolescenta, despre care va vorbeam in comentariul anterior. Atmosfera de la un asemenea concert este de nepovestit. Fiindca nu poti spune ce simti atunci cind citeva zeci de mii de oameni fredoneaza impreuna cu tine aceleasi versuri. Nu poti descrie asta. A fost fabulos, atit pot sa spun. Pentru o minima impresie, va las sa vedeti asta:

Comentarii

comentarii

Categoria

2 Comments

Add yours
 1. Florin Nita

  Concertul a fost magistral (cu o singura exceptie)
  Intr-un comentariu de pe un forum inchis scriam putin suparat
  “cred … ca “Romania chiar are nevoie de rock”-eri;
  adica de oameni deschisi la minte si capabili sa analizeze ideile in mod serios si sa treaca uneori peste amanunte frivole chiar deranjante;
  poate ei sunt elitele pe care trebuie sa le trezim, pt ca apelul la competentele de CV nu pare a fi deloc suficient”
  “sunt inca sub efectul Sonisphere si cred ca daca puneam cei 60.000 de oameni de acolo (chiar si pe cei beti) sa ia orice decizie, ar fi fost mai buna(sau macar mai bine motivata) decat cele ale Curtii Constitutionale sau ale guvernului”

  Acesti rock-eri de care vorbeam nu trebuie neaparat sa iubeasca acest tip de muzica, pot fi si pensionarii ce asculta Faramita Lambru sau folclor adevarat, importanta e deschiderea si capacitatea de analiza obiectiv lucrurile.

  so let’s rock!

  P.S. ce bine e sa stii ca pentru trupe de legenda exista si Romania (AC/DC, Aerosmith, Metallica, Rammstein, Iron Maiden sau din alta sfera Bob Dylan etc). Chiar daca nu am fost decat la Sonisphere (motive financiare si de timp) sentimentul ca incepem sa devenim o tara normala ramane si parca altfel vezi lucrurile dupa “Nothing else matters”

 2. Marian Coman

  @ Florin Nita – de acord cu dumneavoastra. Muzica rock, dar si rock-ul ca mod de viata, au cultivat de-a lungul timpului repere solide. O anume sete de libertate, atitudine ferma, protest in fata abuzurilor autoritatii.
  Si eu ma bucur teribil pentru faptul ca Romania a intrat pe harta turneelor unor trupe legendare. Nu e putin lucru.

+ Leave a Comment