Nu esti tu un pic cam prost?


Ca ar fi mitocan, banuiam. Dar sa sara la bataie, de fata cu ziaristii, sa-l traga de haine si sa-l injure ca la usa cortului pe un fost senator, asta inainte de marele congres al partidului… Si in timp ce Nastase era la closet… Sa se expuna in felul asta, cind stia bine ca presa e cu ochii pe el… Asta le intrece pe toate. So… dedicatie speciala, fara numar, pentru domnul presedinte… Gheeeeoooorgheeeeee Buneeeeeaaaaa Stancuuuuu! (Detalii AICI)

Comentarii

comentarii

Categoria

6 Comments

Add yours
 1. Marian Coman

  @ S.T.I – Probabil ca pe toti ii incearca un sentiment ciudat cind se ineaca cu nectarul puterii. Si o iau razna. Parerea mea este insa ca unui personaj ca asta nu ai cum sa-i mai lasi pe mina administrarea unui judet. Intr-un om care probabil si-a ratacit mintile – asa cum reiese din ultimile sale iesiri publice – nu poti sa ai incredere si sa-l lasi sa dispuna de banii unei intregi comunitati.

 2. cameleon

  cataline lasama in pace si cu ilie,atentie mare, am auzit ca vine sa faca cuplu cu vasioiu la pnl,sa-l vezi atunci pe don.cibu .va fi mare spectacol mare fa comanda de bilete de pe acum.

 3. Marian Coman

  @ cameleon – pina la urma, in contextul de fata, e mai putin importanta calitatea morala sau intelectuala a lui Lascu. Putea fi si un cersetor in locul lui, nu asta conteaza. Discutam despre comportamentul unui lider de partid si presedinte de Consiliu Judetean care isi permite sa foloseasca forta incercind sa scoata afara – dintr-un loc public! – o persoana. Nu mai pomenesc de limbajul lui, absolut grotesc pentru o asemenea functie.

 4. john from London

  In mod normal partidul ar trebuii sa ii ceara demisia , de onoare , cine o are !
  Cu siguranta ca nu o va face , eu inca sper ca presa sa il tina sub „observatie” pacat de oamenii care l-au votat!
  John

 5. Marian Coman

  @ john – Chiar daca nu ii cer demisia, bine ar fi macar ca o parte din membrii PSD sa se delimiteze, macar declarativ, de apucaturile astuia. Faptul ca nu o fac nici dupa scena de ieri este un lucru care ii costa. Dar… treaba lor.

+ Leave a Comment