Test grila


Bun. Pesedistii il extermina pe Mircea Geoana. Asta inteleg. Ceea ce nu inteleg este de ce Geoana nu mai este bun pentru presedintia PSD, insa ar fi fost bun pentru presedintia Romaniei. Si incercind sa gasesc raspunsul la aceasta dilema am ajuns la urmatoarele raspunsuri si nu stiu care din ele este cel corect:

a. Geoana nu era oricum bun pentru presedintia PSD, insa social-democratii sperau ca or sa scape de el odata cu plecarea la Cotroceni;

b. Geoana s-a stricat dupa ce a pierdut alegerile si de-aia nu mai e bun de presedinte;

c. Nu conteaza cine e presedintele PSD. Niste oameni au pierdut multi bani si accesul la ciolan si cineva tre’ sa ia un sut in fund. Baietii mai destepti aveau nevoie de un prostanac pentru asta si l-au gasit pe Geoana.

Comentarii

comentarii

Categoria

4 Comments

Add yours
 1. george valah

  Posibil, PSD nu e un partid (si nici n-a fost vreodata) in sensul strict politic al cuvantului, ci o haita flamanda care simtind miros de sange, sfasie sursa, cu pofta si entuziasmul flamanzelii!
  Coroloar 1 – PSD sunt flamanzi si vai de ceea ce le cade in falci!
  Corolar 2 – adevaratii lupi din PSD au inceput sa maraie si sa-si arate coltii unii la altii! Stai sa vezi ce dezmat de sange va mai urma…
  Corolar 3 – e cam periculos acum, si mereu sa te alaturi unei haite de lupi, daca nu esti pregatit sa urlii ca ..lupii!

 2. Mirific

  Ce partid actual mai este fata mare, sa fim seriosi cand spui partid deja spui coruptie, influienta , clica…..Ce tot bateti PSD tara e jumulita de 20 de ani la rand se pare ca s au cam terminat penele …

 3. Cristian Leonard

  Mi se pare normal ca dupa un test precum prezidentialele, cel care a pierdut sa-si ia jucariile/proiectele si sa plece. Asa au fost debarcati si Nastase, si Tariceanu si poate ar fi bine sa fie debarcat si Antonescu.

  Asa cum ar fi trebuit sa fie debarcat si Basescu daca nu ar fi fost votat in unanimitate de poporul moldovean si de cetatenii romani aflati in treaba la Paris.

  Pe de alta parte nu ti se pare uimitor ca aceasi oameni candideaza de doua zeci de ani ? Asta ti se pare democratie ?

  Si la PNL si la PSD si la PDL sunt caste de politicieni ca in India sau clanuri de samurai ca in Japonia, care au confiscat democratia. La fiecare 4 ani ai de ales tot dintre ei.

+ Leave a Comment