Astazi, de la ora 17.00, la Casa Tineretului


Aud ca angajatii firmelor în care este implicat omul de afaceri Gheorghe Caruz au astazi zi scurta si ca sunt asteptati la ora 17.00 la Casa Tineretului la dezbaterea publica ce are ca tema revizuirea autorizatiei de mediu pentru „Complexul de porci”. Fireste, nu e nimic în neregula. Ei vor fi acolo si e dreptul lor sa fie prezenti la dezbatere si sa-si sustina punctul de vedere. Al lor sau al patronilor lor. Întrebarea este daca si tu, cel care te-ai plâns de atâtea ori ca nu mai suporti mirosul ala infernal o sa fii acolo, sa spui ce te nemultumeste. Astazi, la ora 17.00, la Casa Tineretului.

În fond, dezbaterea de astazi este momentul în care Braila va demonstra daca are sau nu spirit civic. Daca tu ai sau nu ai spirit civic. Daca îti place mai mult postura de spectator, de babuta care sparge seminte si se plânge pe marginea santului ori daca alegi sa-i privesti în ochi pe cei care ti-au parfumat noptile, diminetile si dupa-amiezile cu miros de fecale si sa le spui civilizat, dar hotarât ca totul are o limita. O limita la trasarea careia poti participa. Astazi, de la ora 17.00, la Casa Tineretului.

Stii, e o vorba care spune cam asa: „Pentru ca raul sa triumfe, este suficient ca cei buni sa nu faca nimic”. Citeşte mai departe

Comentarii

comentarii

+ There are no comments

Add yours