M-am întors, o poză și câțiva bumbi


M-am întors. Concediul s-a terminat, dar prea multe n-am chef să vă spun. Am urcat pe Ceahlău, ne-am plimbat cu vaporașul pe lacul de la poalele lui, am bătut tot soiul de drumuri și ne-am odihnit la Agapia. Mai pun o poză cu mine pe Ceahlău, la doi pași de vârful Toaca, într-un loc unde de te-ai trezi din somn ai crede ca ești în Rai.

Poza:

Marian Coman Ceahlau

Bumbii:

* Pe Townportal a aparut o recenzie la volumul meu de publicistica „Teoria flegmei. Apel la mitocanie”. Click AICI!

* Dark Wolf a citit „Testamentul de ciocolată” și a scris o cronica aici.

* Balin Feri a scris AICI un comentariu despre „Millennium. Fantasy & Science – Fiction”, antologia realizata de Horia si Michael, iar DINCOACE o cronica la „Transformarea lui Martin Lake si alte povestiri”

Cam asta-i. Când o să am timp, o sa urc câteva poze de la munte pe Flickr. Gata. Mă întorc la scris. O povestire. Se cheamă „Cei nesupuși”, dar încă nu sunt sigur. Noapte bună.

Comentarii

comentarii

0 Comments

Add yours
 1. dana

  Buna Marian,
  Pacat ca in excursia ta nu ai batut la usa mea, sa stii ca se deschidea (si nu era caine rau „inside”), mi-ar fi placut sa te vad (sau sa va vad). Poate alta data….
  Mult succes in continuare in ceea ce vei face si salutari Irinei.
  Eu…

 2. Marian Coman

  @ Dana – Multumim frumos. Nu am fost singuri si in Piatra nu am oprit, desi, e adevarat, am trecut pe acolo. Doar ca eram in goana catre Agapia. But… sper sa ne revedem curind.

+ Leave a Comment