Eminescu sa ne judece


Stiu… E un titlu ridicol pentru un post pe blog. Da’ mi-a fost la indemina. In fond, voiam sa va spun doua vorbe si sa va arat citeva poze de la actiunea Tritonicului in colegiul bucurestean „Mihai Eminescu”. So… Sala plina. Alaturi de elevi s-a aflat si poetul si criticul literar Octavian Soviany, profesor in liceul cu pricina.

M-am bucurat sa ma reintilnesc cu Bogdan si Iulia de la Tritonic si m-am simtit excelent in mijlocul (de fapt, in fata) elevilor. Mi-ar fi placut ca sala si atmosfera imprimata de aceasta sa fie mai putin protocolara, asa incit dialogul sa fie mai viu, mai cald. Poate ca altadata, la vreun eveniment similar, nu o sa uit sa insist pentru o locatie care sa nu fie prinsa in memoria adolescentilor alaturi de amintirea unor festivitati ceva mai scortoase. Una peste alta, cred ca a iesit ok si sper ca nu a fost plictisitor pentru liceeni ori profesori. 🙂 Uite pozele:

Domnisoara din prima imagine era de la TVR Cultural, iar materialul realizat de ea a fost difuzat in Jurnalul de seara din data de 19 mai. Curiosii pot urma link-ul de mai jos:

http://www.tvr.ro/mediafile.php?id=51185

Despre masa de la „Birlic” alaturi de Bogdan si Razvan Dolea nu o sa va mai spun, in schimb nu o sa omit faptul ca Lorena a stralucit citind din cartile ei, la Verde Cafe. Seara mi-am incheiat-o la 4 dimineata, la Alin si Raluca, jucind carti, insa asta nu va priveste (adevarul e ca i-am cam batut). Si nici faptul ca pe drum mi s-a rupt un furtun de pe la motorul batrinului Cielo si ca am zacut citeva ore in parcarea unui Peco din Buzau, asteptind cavaleria si ingerii pazitor, nu va priveste. Miine fac 32 de ani.

Comentarii

comentarii

0 Comments

Add yours
  1. voicunike

    La multi ani Marian! Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si fericire! Si la cit mai multe carti scrise si publicate! Sa ne traiesti ca ne trebuiesti!

+ Leave a Comment