Scuze


Imi cer scuze fata de voi toti pentru faptul ca nu am mai scris aici nimic de multa vreme. Am scris mai mult pe celalalt blog al meu, Jurnalist provincial, pentru ca in Braila s-au intimplat in ultima vreme citeva lucruri care m-au mihnit. Perplexitatea din care nu reusesc sa ma trezesc este legata de faptul ca orasul meu este locul in care reflexele comuniste acapareaza societatea pe mai multe fronturi. Intr-unul dintre cele mai bune licee din Braila, cenzura pare a fi la ea acasa, iar elevii care au curaj sa scrie pe sleau despre ce ii doare sint transformati in paria. Inceputul unei dispute pe aceasta tema puteti gasi AICI. Din link in link o sa va faceti o imagine completa.

A doua problema este aceea ca liderii PSD-ului local si-au pus in cap sa faca praf singurul lucru care functiona cum trebuie in cultura braileana. Editorialul meu pe aceasta tema il gasiti AICI si AICI

In rest… incerc sa scriu o povestire si sa o termin pina la 1 noiembrie.

Comentarii

comentarii

0 Comments

Add yours
 1. raluca

  Sal, nu stiu daca are sau nu legatura cu ceva, da mie site-ul tau, ala cu jurnalistul nu mi se mai deschide si am incercat de pe trei calculatoare, inclusiv de la birou… Apropo de carte, veniti la targ, nu???

 2. raluca

  Chiar asa, nu am fost atenta la ce ai scris si am banuit ca 21 e in week-end, da nici nu admit sa nu stati macar doua zile. Mai punem si noi tara la cale…

 3. Marian Coman

  @ bebe, voicunike – mmm… nu stiu inca ce program o sa am atunci. Dar poate reusesc sa ajung si simbata.

  @ raluca – ne vedem pina la Tirg, sper. Probabil saptamina asta o sa ajung in Bucuresti. Va dau de veste cind o sa am detalii.

+ Leave a Comment