Reflexii asupra „educatiei”. Idei de editorial


Mi-e din ce in ce mai clar ca in structurile bugetare se conserva cel mai bine mentalitatile prafuite, ca in cancelariile cu pretentii exista serparii de neimaginat si ca drepturile omului, ale copilului, valorile democratiei, psihologia virstelor, pedagogia si alte lucruri de genul asta sint doar niste cuvinte mestecate de unii profesori, cuvinte care se ofilesc in fata unor interese politice ridicole, arcuite pe mentalitati paranoice in care teoria conspiratiei naste furtuni efervescente in pahare cu apa. Incompetenta, pupincurismul, intrigile meschine sint valori la mare cautare in invatamintul romanesc, aici unde evaziunea fiscala face casa buna cu educatia civica, aici unde santajul se impaca de minune cu etica si morala… Da. Mai discutam, ne mai gindim, mai scriem. Ca doar sintem oameni.

Miine, daca sinteti din Braila-Galati, dati pe Pro TV, asa, pe la 11 inainte de prinz. Sint invitat intr-o emisiune. Nu prea stiu detalii. Discutam… Ca doar sintem oameni.

Comentarii

comentarii

0 Comments

Add yours
  1. Zadkielix

    … Cat de trist,de adevarat poate sa fie! Cat sa mai existe? Cat or sa mai rezistam?
    dACA PANA SI sANATATEA SI eDUCATIA SUNT IN ASEMENEA MOD….CA SA NU ZIC HAL PRIVITE,”numai si numai victorii o sa repurtam!”
    Ceva idei mai vechi au fost rememorate din unele aberatii de manuale-http://danielix.wordpress.com/2008/03/14/povestiri-adevarate-din-manual/

    IN REST DEPINDE NUMAI SI NUMAI DE NOI…SAU CEL PUTIN asa se pretinde ca ar fi…benefic.

+ Leave a Comment