O dedicatie


Comentarii

comentarii

0 Comments

Add yours
 1. Mihai Daniel

  …Foarte interesant PUNCTUL DE VEDERE!VIDEOCLIPUL MI-A PLACUT!
  Societatea cand evolueaza seamana cu atitudinea iepurasului din bancul ce il voi povesti…
  Se spune ca la barul din padure ,intr-o zi de toamna s-ar „baga” niste vodka de calitate. Animalele disperate nu mai stiau cum sa-si organizeze timpul pentru a se delecta sau a cumpara in cantitati acceptabile „licoarea…magica”.Stiau si de ce…Nimic mai simplu.Ele isi doreau ca sa nu se mai repete episodul „NEGRU” de anul trecut,atunci cand doar Ursul si Leul au avut parte de „bucurie”,iar ele a u stat in frig cateva zile pana a ajuns vestea ca s-ar fi epuizat atat bautura spirtoasa cat si…exsitenta sefilor.
  La un moment dat,alcoolistul de iepuras se aseza ordonat,civilizat la coada.In mod neasteptat,apare din padure o hiena calatoare care se baga in fata. Iepurasul iritat:
  -Ce te bagi in fata?
  Se intoarce hiena cu o privire acra si ii replica:
  -Auzi,care ai vorbit pe-aici,ba?
  Toate animalele se fac ca nu aud si stau impasibile.
  Intr-un tarziu,vine si randul iepurasului. Cumpara un bax intreg si se duce acasa. Se asaza in fotoliu,uita de morcovi si de varza,deschide o sticla,trage jumatate dintr-un gat,dupa aceea ragaie si…filozofic,aruncand dopul in directia imaginara a hienei urla:
  – Ce,ti s-a facut de bataie,esti smechera?

 2. Marian Coman

  @ Mihai Daniel – Nu stiu daca evolutia este responsabila pentru tipul asta de (lipsa) de atitudine. 40 de ani in care romanilor li s-a pus pumnul in gura a cultivat reflexe care se sterg cu greu. Problema este ca in momentul in care cineva aleage sa vorbeasca, se gasesc ‘binevoitori’ care doresc sa-i inchida gura.

+ Leave a Comment