Aventura „Obiectiv junior” continua


In ciuda presiunilor, a discutiilor aprinse de pe site-ul ziarului „Obiectiv”, din cancelarie ori de pe holurile liceului „Murgoci”, adolescentii isi continua aventura inceputa in urma cu aproape un an in redactia cotidianului „Obiectiv”. In plus, echipa de la „Obiectiv Junior” ii invita si pe elevii altor scoli sa contribuie la realizarea paginii, pornind de la ideea ca dreptul la exprimare este universal valabil.

Sintem de capul nostru. Fara profesori coordonatori, fara prejudecati si fara frica. Sintem elevi la „Murgoci”, dar am fi bucurosi sa scrii alaturi de noi. Nu-ti place ce se intimpla in scoala ta? Crezi ca invatamintul din ziua de azi te ia de fraier? Te-ai saturat de portile inchise si de zidurile construite in jurul tau? Crezi in puterea cuvintului si in valoarea adevarului? Scrie un articol, asuma-ti responsabilitatea pentru el si trimite-l pe adresa obiectiv_junior@yahoo.com. Nu conteaza unde inveti. „Obiectiv Junior” este de azi o pagina dedicata tuturor elevilor din Braila. Fiindca toti au dreptul la exprimare.

Mai multe detalii AICI.

Comentarii

comentarii

0 Comments

Add yours
 1. Marian Coman

  @ Magus – Uite ca tot e bun de ceva blogul asta, daca am reusit sa te fac sa-ti dai seama ce vrei sa te faci cind o sa fii mare. Sau de ce te-ai facut ceea ce te-ai facut cind ai ajuns mare. 🙂

 2. Elev - GRIGORE MOISIL / BRAILA

  Ia uite ma la ei… ce mica revolutie fac. Se vede ca cei din Murgogi isi perinda viata numai prin (scuze era sa scriu „BARURILE DIN”) centrul orasului. Vreau sa te informez Ionut ca Liceul Grigore Moisil are de mult portile ferecate si nimeni nu comenteaza sau a comentat. Noi cum ne descurcam ar trebuii sa va descurcati si voi… Dar de unde atata inventivitate daca nu aveti scoala VIETII sa treci peste toate problemele aparute. Hai noroc si sa va vad de pe o banca de langa statuia Ecaterina Teodoroiu pe toti de dimineata pana la seara la geam… cersind un covrig din coada cainilor vagabonzi din Braila care mai nou ii gasesti in orice coltisor din oras.

  Si o dedicatie pentru toti elevii din Murgoci : http://www.youtube.com/watch?v=APeu46wuq4

 3. Marian Coman

  @ Elev – Grigore Moisil – Faptul ca unii dintre cei de la Murgoci au avut curaj sa spuna ce i-a deranjat e de apreciat, nu de condamnat. Faptul ca pe voi nu va deranjeaza sau nu aveti unde si cum sa spuneti ce va deranjeaza e o alta problema. De acum insa, daca aveti ceva de spus/ scris o puteti face pe adresa de e-mail a redactiei de la Obiectiv Junior. obiectiv_junior @ yahoo.com

 4. elev

  domnu elev de la grigore moisil..daca la vooi nu s-a comentat nu inseamna ca si noi trebe sa ne resemnam. Noi(mai degraba ionut) ne-am pus cu sistemu..lucru ce nu e usor de facut.. daca alegerea voastra e sa fiti niste legume care se complac intr-o situatie asta e alta problema…si in niciun caz nu tine de scoala vietii…

 5. Elev - GRIGORE MOISIL / BRAILA

  Pentru „elev”: In primul rand nu sunt „domnu” am, poate, aceeasi varsta ca si tine si nu vreau sa ma „domnesti” asa! V-ati pus cu sistemul? Ei bine sa stii ca in curand veti simtii si reversul acestei actiuni… un exemplu ar fi „Opreasca” sau in alt mod. Au ei ac de cojocul vostru intr-un fel sau altul.
  imi cer scuze tuturor care au incercat sa asculte dedicatia… In primul comentariu am uitat sa copii o litera din link –
  Si o dedicatie pentru toti elevii din Murgoci : http://www.youtube.com/watch?v=APeu46wuq4k&feature=related (NU ESTE MANEA)

 6. Cetateanul

  Sint dezamagit de ce se intampla cu presa braileana. Inainte aveam doar doua ziare Libertatea si Monitorul, dar ziaristii faceau mai multi „purici” intr-un loc si ne dadeau un sentiment de siguranta. Acuma, azi ai trei, patru ziare, maine ramai doar cu unu. Fiul meu m-a „corupt” la presa online si imi facusem un obicei din a cauta anumiti redactori care-mi placeau. De la voi Ciucasu, Voica (disparuti), de la ZBR L.A., P.D., de la Arcasu C.I., D.V.
  ZBR s-a dus intre timp, Monitorul apare din cand in cand, iar Arcasu a „chelit” de tot. Mai nou D.V. a disparut cu tot cu „Investigatii” (poate stiti voi unde si de ce). Eu sunt un om simplu dar cu drag de cultura si voi chiar sunteti necesari. Ce va face Obiectivul? Dispare si el sau ia din piata jurnalistii liberi de contract care au ceva de spus? Sunt foarte ingrijorat ca fara presa suntem goi in fata mafiotilor.

+ Leave a Comment