„Teoria flegmei” la PRO TV International


Emisiunea „Parte de carte” va fi difuzata si pe PRO TV International. Prima editie, cea in care a fost supus atentiei volumul meu „Teoria flegmei. Apel la mitocanie” este programata pe 27 septembrie, de la ora 13.15 (ora Romaniei). Mai multe detalii gasiti AICI.

Comentarii

comentarii

0 Comments

Add yours
 1. Zadkielix

  Buna…dimineatza. Rasfoind din carte in carte,am frunzarit si am dat de cartea dumneavoastra. Totodata am gasit si adresa dumneavoastra de blog.
  Citind mi-am dat seama ca in afara de eruditie si talent,dv aveti si acel har de a prezenta lucrurile intr-o forma atractiva.Asa cum Constantin Noica, A UTILIZAT simple introduceri la bunatatea timpului nostru cunoscand si…”fericirea exilului”,tot asa titlurile editorialelor rasfoite cu neast de mine m-au inspirat si mi-am dat seama ca simplitatea si adevarul transced.
  Tehnologia flegmei in gat,chiar daca „suna” prea barbar nu a avut onoare sa fie in viata cand m-am proiectat eu in aceasta lume…
  Secole, sau chiar milenii, omenirea a tot cautat ceva… Dar nu prea s-a întâmplat mai nimic în lumea spiritului, nu s-a creat nimic, dar Istoria a continuat. Cum altfel? Pai… oamenii beau şi petrec ca să uite, iar stăpânii spânzură ca să rămână stăpâni. E de fapt radiografia societatzilor si a tuturor
  civilizatziilor.
  Pentru ca Destinul cine îl face? E asemenea unui ou. Il vezi si-l admiri ca aşa e, îl azvârli, îl prinzi, dacă nu, se sparge; destinul e în ou, sau în mâna care îl prinde…
  Dar nu vreau sa par ceea ce nu sunt…Asadar,am sa inchei acest scurt comentariu cu una dintre cele mai interesante maxime,auzite de curand:
  ” Linguşirea este plata anticipată a trădării care ţi se pregăteşte.
  parca se serveste de realitatea cotidiana a timpurilor noastre…
  Amintirea suferinţelor tale păstreaz-o bine: e comoara cea mai scump plătită
  Fereşte-te deopotrivă de prietenia duşmanului şi de duşmănia prietenului.
  În viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe.
  Un admirator…cat si un blogger aflat la inceput (aproape 1 an)
  ‘ Daniel Mihai

 2. Marian Coman

  @ Zadkielix – Multumesc frumos pentru comentariu, Daniel. „Oamenii beau şi petrec ca să uite, iar stăpânii spânzură ca să rămână stăpâni” – e un citat din Eliade, nu? Doamne, cit de bine suna.

+ Leave a Comment