Bai, sa am parte…


From Marian_Coman

Unii spun ca am o gramada de bani si ca am platit sa apar in emisiunea lui Cristi Tabara. Altii ca a platit ziarul ori ca a platit editura. Ca cica „orice aparitie in aceasta emisiune nu se face pe invitatii ci pe autopropuneri si cu plata” (citat dintr-un comentariu de pe www.obiectivbr.ro). Adevarul e ca Media Pro mi-a decontat si benzina si ca m-a facut sa ma simt mai important decit sint, mai important decit merit. Ca s-au purtat asa cum se poarta televiziunile occidentale cu invitatii lor. Si ca, pentru o vreme, mi-a parut ca traiesc intr-o lume perfecta (normala?). Emisiunea a fost inregistrata joi dimineata, dupa doar 4 ore de somn (da, incerc sa-mi gasesc scuze pentru reactiile mele stingace, pentru discursul lipsit de farmec si pentru lipsa de telegenie), si va fi difuzata duminica dimineata incepind cu ora 10.00. Oamenii de la Pro sint extraordinari, iar Cristi Tabara, atit cit am apucat sa-l cunosc, un om minunat. Cum tot minunat este si Ian Tilling, invitat alaturi de mine in cadrul emisiunii. Va marturisesc faptul ca nu stiam cine este Ian Tilling si ca nu am avut idee despre faptul ca vom discuta in cadrul aceleiasi emisiuni (pe marginea cartii mele – Doaaamneee…), pina sa ajung in sediul ProTv. Cite ceva despre Ian, dincolo de prezentarea lui Cristi Tabara, am reusit sa aflu citind articolul de AICI si imi dau seama, gindindu-ma la viata lui, ca 1.000 de carti scrise de mine (daca ar fi) nu fac cit o zi macinata de durere din viata lui Ian. In fine… Ma bucur tare mult de intilnirea mea cu el si cu Cristi Tabara si sper sa va bucurati si voi de ea, duminica de la ora 10.00, in prima editie din aceasta toamna a emisiunii „Parte de carte”. Vizionare si lectura placuta in cazul in care – stiti voi – o sa aveti… parte de carte.

Comentarii

comentarii

0 Comments

Add yours
 1. voicunike

  Mariane esti mare,dom’le! Ma bucur enorm de mult pentru tine,poate ca in felul acesta ne vom intoarce la normal.Duminica voi cu ochii pe tine.

 2. Dark Wolf

  Ma bucur pentru tine si ma bucur ca te-au facut sa te simti important. As dori sa vad mai multe emisiuni de acest gen si as vrea sa vad literatura promovata mai mult, in loc de finantatori de echipe de fotbal, mocirla din fotbal, interpreti ai unui gen de muzica cunoscuta si promovata doar la noi.
  Felicitari 🙂

 3. kyodnb

  da..aproape s-a terminat..parca inainte tinea mai mult…nu prea imi place formatul asta…multi invitati care vorbesc putin..oricum interesante subiectele abordate…
  se vedea ca aveai un pic de emotii, dar mi se pare normal si cred ca ai facut fata cu „brio” la intrebarile puse de Tabara, care, daca nu se inspira de nicaieri, prompter ceva, vorbeste destul de bine cultural romaneste si a dovedit ca stie si engleza..
  si a doua parte a fost interesanta…stiam ca Rao isi tipareste cartile in afara, si pina la urma din ce am inteles e ca din motive economice mai mult nu neaparat ca la noi nu ar avea unde…oricum, din noianul de emisiuni cu pseudovedete si „gagici” care se dezbraca mai repede decat se imbraca altii in campanii promotionale si in care se promoveaza non-valorile ma mir ca a rezistat pina acum emisiunea „Parte de carte”…

 4. Marian Coman

  @ Horia, kyodnb, Dark Wolf, voicunike – Multumesc frumos. Ma bucur ca v-a placut.

  @ Dark Wolf – Nu cred ca putem iubi la gramada. Ii iubim pe cei apropiati noua, ii simpatizam pe unii si ii detestam pe altii. Cred ca sentimentul de a iubi poporul, asa, en-gros, ascunde ceva patologic in el. 🙂

 5. bebe

  Puisor Merisor! Ar fi binevenita o inregistrare pentru aceia care dadeau cu sapa la ora aceea.Nu lua la amariti dreptu’ la cultura!

+ Leave a Comment