Bai, sa am parte…


From Marian_Coman

Unii spun ca am o gramada de bani si ca am platit sa apar in emisiunea lui Cristi Tabara. Altii ca a platit ziarul ori ca a platit editura. Ca cica „orice aparitie in aceasta emisiune nu se face pe invitatii ci pe autopropuneri si cu plata” (citat dintr-un comentariu de pe www.obiectivbr.ro). Adevarul e ca Media Pro mi-a decontat si benzina si ca m-a facut sa ma simt mai important decit sint, mai important decit merit. Ca s-au purtat asa cum se poarta televiziunile occidentale cu invitatii lor. Si ca, pentru o vreme, mi-a parut ca traiesc intr-o lume perfecta (normala?). Emisiunea a fost inregistrata joi dimineata, dupa doar 4 ore de somn (da, incerc sa-mi gasesc scuze pentru reactiile mele stingace, pentru discursul lipsit de farmec si pentru lipsa de telegenie), si va fi difuzata duminica dimineata incepind cu ora 10.00. Oamenii de la Pro sint extraordinari, iar Cristi Tabara, atit cit am apucat sa-l cunosc, un om minunat. Cum tot minunat este si Ian Tilling, invitat alaturi de mine in cadrul emisiunii. Va marturisesc faptul ca nu stiam cine este Ian Tilling si ca nu am avut idee despre faptul ca vom discuta in cadrul aceleiasi emisiuni (pe marginea cartii mele – Doaaamneee…), pina sa ajung in sediul ProTv. Cite ceva despre Ian, dincolo de prezentarea lui Cristi Tabara, am reusit sa aflu citind articolul de AICI si imi dau seama, gindindu-ma la viata lui, ca 1.000 de carti scrise de mine (daca ar fi) nu fac cit o zi macinata de durere din viata lui Ian. In fine… Ma bucur tare mult de intilnirea mea cu el si cu Cristi Tabara si sper sa va bucurati si voi de ea, duminica de la ora 10.00, in prima editie din aceasta toamna a emisiunii „Parte de carte”. Vizionare si lectura placuta in cazul in care – stiti voi – o sa aveti… parte de carte.

Comentarii

comentarii

0 Comments

Add yours
 1. andruska

  uite, mai apar momente cind imi pare rau ca nu sint in Romania… Poate inregistreaza cineva emisiunea asta si o pune pe web, sa o pot urmari si eu…
  Bravo, Marian! Era si timpul, pentru ca meriti cu asupra de masura!

 2. Marian Coman

  @ andruska – Sa nu-ti para rau pentru atita lucru… In plus, editorii mei incearca sa obtina inregistrarea, asa ca e posibil ca, in curind, emisiunea sa fie disponibila pe undeva, pe net. O sa dau un semn pe blog daca se va intimpla asta.

 3. Marian Coman

  @ Alexandru – Asa e noul format al emisiunii, partea alocata discutiei pe marginea unei carti fiind de aproximativ 20 de minute. Iar 20 de minute despre o carte (la PRO TV!) nu e chiar putin. Zic si eu…

 4. Alexandru Petraş

  Stiu ca nu e putin … stiu ca asa este formatul nou pt ca am urmarit emisiunea … doar ca imi doream ca discutia pe marginea cartilor sa fie la fel de lunga ca in trecut.

  20 de minute/saptamana nu e chiar mult 🙂 oricum sincere felicitari pt emisiune.

+ Leave a Comment