Un pitbull mi-a mincat degetele


Era noapte si nu stiu cum a scapat din lesa care-l spinzura de stapinul sau. S-a agatat fix de mina stinga, acolo unde tineam cheile masinii. Si a muscat ca o ghilotina. Mi-a decupat toate cele cinci degete si le-a inghitit odata cu cheile masinii. Fireste, a fost doar un vis, dar cind m-am trezit aveam mina stinga amortita.

E… nu ma injurati. Nu stiam cum sa incept, dar eu voiam, de fapt, sa va invit miine (simbata – 7 iunie), de la ora 13.00, la Bookfest, la lansarea volumului „Teoria flegmei. Apel la mitocanie„. Evenimentul se va desfasura la standul editurii Tritonic (Pavilionul 14, standul 4 – Complexul Expozitional Romexpo). Hai ca ar fi fain sa ne cunoastem, sa ne vedem ori sa ne revedem. Va astept.

PS – De astazi, volumul poate fi comandat aici.

Comentarii

comentarii

0 Comments

Add yours
 1. Oana

  Din pacate nu am reusit sa ajung ieri, abia azi, adica duminica, am ajuns. Cel mai rau imi pare ca nu te-am intalnit. Dar o fi sa fie vreodata. Oricum, i-am cunoscut pe Horia si Michael Haulica si mi-au placut enorm de mult. Bafta multa, am omis sa iau cartea azi, eram prea exaltata de Hrib 😀 Dar promit sa o cumpar imediat ce va aparea in Mall, daca nu a aparut deja.

 2. Marian Coman

  @ Oana – Si mie imi pare rau ca nu ne-am intilnit, dar ai dreptate – n-au intrat zilele in sac.

  @ Bogdan – Pe la prinz ajung in redactie, vorbesc si o sun pe Andreea.

 3. omul cu caruta

  faina chestia cu un pitbul ti-a mancat degetele. vezi? tot timpul este loc de mai rau. ma refer la chestia ca ti-a luat si cheile de la masina.
  pe curand…

 4. Marian Coman

  Bravo, kokpo. Ai lasat un mesaj de om deosebit de inteligent, de educat si de civilizat. Nu trebuie sa-ti vad fatza ca sa imi dau seama de lucrul asta. E suficient sa vad cum scrii, minca-te-ar mama de ‘telectual.

+ Leave a Comment