Lol! Si Niculina Moisescu are blog


Sa vezi si sa nu crezi. Si Niculina Moisescu (PRM), (inca) vicepresedinte al CJ Braila, are blog. Ba inca il are de ceva vreme, de prin martie, dar l-a tinut la secret. Imi pare rau ca nu am stiut pina acum. Daca vreti sa cititi ce scrie un soldat din armata lu’ Vadim, faceti click aici.

Comentarii

comentarii

0 Comments

Add yours
 1. n.moisescu

  Nu stiu cat de secret a fost tinut blogul avand in vedere ca, pana acum, a fost vizitat de 2574 persoane (conform contorizarii din 0.3.05.2008, orele 14.23).
  Nu stiu de ce va mirati atat de mult d-le Coman.
  Singura am lucrat la acest blog, singura imi aleg materialele.
  Sigur nu sunt chiar atat de priceputa in ale scrisului ca domnia voastra, dar cred ca este un blog unde am publicat lucruri de bun simt.
  Daca nu va place, nu e nevoie sa vizitati blogul si nici sa-i faceti publicitate.
  Puteti sa criticati daca este de criticat sau daca va deranjeaza limbajul .
  In rest sa auzim numai de bine.
  N.Moisescu

 2. Marian Coman

  @ n.moisescu – Secret in sensul ca nu ati pomenit de el in vreo conferinta de presa a partidului, asa cum a facut colegul M. Danut. In rest, nu am zis nici ca-mi place, nici ca nu-mi place: mi-am facut datoria si am anuntat existenta blogului unei persoane (inca) publice. Nu l-am laudat, nici nu l-am criticat, iar de mirat… e dreptul meu sa ma mir cind vad sclipiri de-astea in partidul tribunului.

 3. N.moisescu

  Nu inteleg ce doriti sa spuneti prin „persoana (inca) publica”. Daca va referiti la faptul ca nu am mai castigat un mandat de consilier tind sa va dau dreptate. Dar, (poate o sa-mi reprosati ca nu am informat in conferinta de presa la parid), in calitate de presedinte al CRR-Filiala Braila consider ca sunt tot persoana publica. Ca si presedinte CRR – Filiala Braila, am tinut mai multe conferinte de presa, la care au participat si colegii domniei voastre, dar se pare ca acesta informatie v-a scapat.
  Cat despre faptul ca nu am castigat mandat de consilier, eu merg pe indemnul lui Pierre de Coubertin „Ai invins ? Continua! Ai pierdut ? Continua!”. Si voi continua. Cat despre blog, eu nu l-am facut doar pentru campanie.
  O zi buna!

 4. Marian Coman

  @ N.moisescu – Bine, doamna. Sinteti persoana publica. Imi retrag (inca)-ul de acolo. 🙂 Sau spun asa: „persoana (inca) publica in viata politica braileana”. Dar o sa-mi ziceti, poate, ca o sa renasteti impreuna cu partidul si cu tribunul ca pasarea Phoenix din propria cenusa. „Happy resurection!”, zic, fiindca n-am curaj sa va contrazic. 😉

 5. eu si cu mine

  1 mai muncitoresc in playerul mp3 de pe blogul Niculinei Moisescu…:| ceva deosebit,banuiesc ca are amintiri placute legate de acea perioada si uite cam ce gen de oameni „gandesc” pt cetateni

 6. Costea Amarili

  Nu exista nici un Blog Niculina Moisescu. Am cautat pe Internet si este inexistent. A avut grija cineva si la sters de tot.

 7. Marian Coman

  @ Costea Amarili – Domnule, nu trebuia sa cautati prea mult. Ultimul cuvint al textului meu are un link, adica o legatura catre blogul cu pricina. Daca faceti click acolo unde doriti. Sau incercati asa: http://niculinamoisescu.weblog.ro/
  Oricum, nu m-ar fi mirat ca site-ul sa dispara: in fond, am postat acest text in iunie 2008, adica acum mai bine de un an.

 8. stan vaille

  am verificat si eu blogul este interesant este bine structurat, dupa este cum mi-am dat seama este un blog vizitat.un blog actualizat.sa fiti sanatosi.

+ Leave a Comment