Invitatie la o decapitare


BAI MARIAN COMAN TE MANANCA RAU IN CUR PE TINE FRAIERE DE PERMITZI SA SE COMENTEZE.EU TI-AS SPUNE SA FUGI CA VA FI RAU DE TINE.NU SUNT SINGURUL CARE ITI VA RUPE PICIOARELE.ZDREANTZA DRACU CU TINE AM CE AM.NU POT COMENTA NISTE ANONIMI CHIAR ASA DE URAT.ITI JUR K TE FAC

Comentariul de mai sus apare la un text publicat in numarul de azi al cotidianului „Obiectiv” – editia on-line. Ca sa-mi arate ca vorbeste serios, autorul lui a sunat si la redactie si si-a repetat amenintarile la telefon. Printre altele, si-a aratat dorinta nestapinita de a avea o partida de sex cu mine si pe aceea de a ma aseza intr-un scaun cu rotile. Nu a precizat si ordinea in care ar dori sa se petreaca lucrurile. In fine, a spus el mai multe, apoi a inchis telefonul, nu inainte de a injura din toti rarunchii. Ma rog, nu e prima oara cind primesc amenintari si mustrari mai mult sau mai putin deocheate la telefon ori pe site-ul ziarului (promit sa public pe blog un minitop cu cele mai savuroase injuraturi la adresa mea), dar profit de ocazie si-l invit pe domnul cu pricina ca, daca doreste sa ma intilneasca, sa se imbrace frumos si sa vina joi, de la ora 17.00, la Biblioteca Judeteana „Panait Istrati” (da, este in Braila, acolo unde domnul presedinte de CJ Stancu voia sa faca o popicarie – poate asa va suna mai cunoscut). Acolo va avea loc lansarea volumului meu „Teoria flegmei. Apel la mitocanie”. La eveniment vor mai participa citiva jurnalisti si/ sau scriitori: Monica Paraschiv, Zully Mustafa, Bogdan Hrib, Cristian Robu Corcan, Razvan Dolea, dar il rog pe prietenul Balacenilor (daca am inteles bine) ca pe ei sa-i lase in pace.

 

  (Click pe poza!)

Comentarii

comentarii

0 Comments

Add yours
  1. Marian Coman

    @ Raluca – nu i-am facut nimic. E suparat ca a aparut un articol despre un nene din gasca lui si ca cititorii au inceput sa comenteze. Cel putin asta am inteles eu.

+ Leave a Comment