O companie selecta


arthur_c_clarke.jpg

Bogdan Suceava, Remus Cernea, Michael Haulica, Radu Pavel Gheo, Valentin Protopopescu si Robert Serban sint cei sase autori publicati pina acum in colectia Publicistica a editurii Tritonic. Ma simt onorat ca cea de a treia carte pe care o semnez apare in aceasta companie.

Volumul meu este o selectie din editorialele publicate in perioada 2004 – 2007 in cotidianul “Obiectiv”. Personajele sint, in principal, oameni politici, pe care, fiti sigur, nu-i mingii pe crestet. “Teoria flegmei. Apel la mitocanie” urmeaza sa fie lansata la Tirgul de Carte BookFest (4-8 iunie 2008 ) ce se va desfasura la Complexul Expozitional Romexpo din Bucuresti. Va exista si o lansare la Braila, dar inca nu stiu detalii. Pe masura ce o sa le am o sa le anunt (si) aici.

Comentarii

comentarii

0 Comments

Add yours
  1. Marian Coman

    @ voicunike – Inca nu stiu. Probabil ca in weekend. O sa anunt aici cind o sa am toate detaliile.
    @ Horia – Eeee… De data asta a fost relativ usor. Textele erau deja scrise. 😛 Sa vad ce fac la anu’. 🙂 Acum, vorbind serios, nu mi-am propus o norma de genul asta, desi nu mi-ar parea rau sa pot publica o carte pe an. Mai important este sa fie o carte buna, fie si la 2 ani. Sau la 3, la 4 ori 5.

+ Leave a Comment