Tata, LuciaT si parfumul unei zile perfecte


* S-au implinit azi 3 ani de cind nu mai am tata si tot copil orfan ma simt, desi, uite, o sa sar curind de 30 de ani. Sintem construiti din amintiri, v-am spus?

Gata, nu mi-am propus sa intristez pe nimeni, asa ca ma opresc aici cu nostalgiile.

* Luciat mi-a citit „Testamentul de ciocolata” si si-a scris impresiile aici. Unor comentatori citatul propus de LuciaT le aminteste de „Parfumul”. Am citit „Parfumul” in urma cu 7-8 ani. O sa o recitesc fiindca alaturarea m-a facut curios. Una peste alta, nu mi-e foarte clar daca Luciatei i-a placut ori ba cartea, insa am retinut ca i-a placut una dintre parti – despre povestirea cu pricina a mai scris o cronica aici, la aparitia in antologia lui Horia Nicola Ursu. Dar undeva are cu siguranta dreptate Luciat: trebuie sa ma hotarasc daca vreau sa scriu proza scurta sau roman.

* Zilele trecute am primit un telefon. Care mi-a deschis niste perspective la care nu m-am gindit pina acum. Sper sa pot sa va spun curind despre ce e vorba.

* Si inca un videoclip despre o zi perfecta:

Comentarii

comentarii

0 Comments

Add yours
  1. luciat

    mi-au placut unele chestii si nu mi-au placut altele, dar nu in sensul ca mi-ar fi displacut, ci ca putea sa fie mai bine. spor la treaba mai departe 🙂

  2. michael

    scriu aici, ca e mai la vedere: felicitari pentru noua carte! ne vedem la lansare. da’ zi si tu ceva despre ea aici. mai ales ca e gata si coperta…

  3. Marian Coman

    Multumesc. Da, o sa scriu… Imi pare rau ca nu am facut-o pina acum, doar ca am avut un program al dracului de incarcat. Incerc sa postez ceva in cursul zilei de azi.

+ Leave a Comment