Una, alta


* Pe 20 iunie anul trecut scriam un editorial despre Dorin Chirtoaca. L-am revazut azi in emisiunea lui Robert Turcescu si am retrait sentimentul acela. Sentimentul ca un tinar poate sparge gheata si poate zdruncina un sistem anchilozat. Ca poate sparge fosilele. Mi-e teama ca o sa imbatrinesc asteptind in politica din Romania un asemenea tinar si ca atunci cind o sa vina o sa vad zburind tzandari din fosila care voi fi devenit eu.

* Miine o sa fiu in Ploiesti. Gasiti mai multe detalii in pagina „Testamentul de ciocolata”. Ideea e ca ma tare bucur ca nu o sa fiu in Braila. Orasul se va umple cu Iliescu si Tariceanu. Nici nu vreau sa imi inchipui ce nebuneala o sa fie.

* Doru Pruteanu a plecat un pic. Trist si fara comentarii, mai ales ca n-am sh-uri si tz-uri sa vorbesc despre asta.

* Vine campania electorala si deja mi-e scirba. In jurul presei locale clampane ciocurile unor pasari de prada. In spatele lor citeva creiere de gaina calculeaza cam cit costa un ziarist. 

* Azi am vorbit cu reprezentanta unei companii care produce documentare pentru televiziunea nationala belgiana. „Cum ar fi fost daca te-ai fi nascut intr-o alta tara?” este tema pe care isi construiesc noua productie. Chiar asa! Cum ar fi fost daca pe 21 mai 1977 nu m-as fi nascut la Mangalia, in Romania, ci pe malul vreunui ocean dintr-o alta tara. Daca vreti sa faceti exercitiul asta, cautati in ziarul de miine datele de nastere si vedeti daca puteti deveni „frate geaman” cu un belgian.

Comentarii

comentarii

+ There are no comments

Add yours