Linkuri, smenuri, susanele


* I-am povestit poetului Razvan Tupa, moderatorul intilnirii de vineri din Club A, brailean la origine, cite ceva despre viata literara braileana. Observ ca scurtul nostru dialog nu a ramas fara ecou. Razvan a dat peste articolul semnat de mine si de Cristina Dosuleanu cu ceva vreme in urma, cel pentru care am fost injurati ca la usa cortului. Comentariul lui Razvan poate fi citit aici. Iar articolul nostru, cu injuraturile de rigoare, aici.

* Citeva cuvinte despre intilnirea din Club A, in jurnalul TVR Cultural din 7 martie. Trebuie sa aveti un pic de rabdare, ori sa derulati: stirea se afla pe la mijlocul jurnalului. Iar jurnalul poate fi urmarit aici.

* Anuntam cu ceva zile in urma ca Viorel Balcan, candidatul PSD la primaria Brailei, si-a facut blog. Da, si-a facut. Insa e atit de interesat de el incit nu a mai postat nici o insemnare, iar intrebarile “electoratului” au ramas fara raspuns pina acum.

* In urma campaniei derulate de “Obiectiv”, Cristina a strins banii necesari, iar trupul tatalui sau a sosit in tara in aceasta seara. O sa revenim cu amanunte in ziarul de vineri. In ziarul de miine puteti citi… neah!… Vedeti voi miine. 🙂

Comentarii

comentarii

+ There are no comments

Add yours