Badalan descaleca la Braila


Gata, imi permit sa scriu fiindca e aproape 12, si concurenta probabil s-a culcat. 🙂

Supertare in ziarul de miine:

1. Sa rizi si sa nu crezi: Generalul Badalan candideaza la primaria Brailei. Din partea carui partid o sa vedeti in ziar.

2. Un evadat bintuie prin oras sau naiba stie pe unde. Inchideti usile bine. 😉

Si asta nu cititi in ziar, dar va spun eu: halal candidat PSD la primarie. Acum vreo saptamina isi anunta cu mare tam-tam lansarea blogului – da, e vorba de Viorel Balcan – iar acum, dupa ce nici macar nu s-a sinchisit sa raspunda la intrebarile cititorilor, si-a inchis jucaria. Poate si-a dat seama ca blogul nu e o idee buna. Poate isi da seama ca nici candidatura nu-i o idee buna. 😛

 Later edit:

Am fost anuntat ca, de fapt, Balcan nu si-a inchis blogul. Doar l-a mutat, asa, pe tacute. Noua adresa este www.viorelbalcan.blogspot.com

Comentarii

comentarii

0 Comments

Add yours
 1. Magus

  „Domnul” ?! Asa sunt apelati hotii in braila?
  Probleme tehnice la gunoiul ala de blog, inca exista. Calin, siteurile nu se fac in uord! Sau se fac atunci cand nu esti platit… ;))

 2. Marian Coman

  @ capello – PDL 🙂 Daca nu ar fi vorba (si) despre viitorul nostru as ride in hohote de modul in care „se intimpla” politica la Braila de citeva zile – hai, saptamini – incoace.

  @ magus – Normal. N-ai auzit de domnul Nastase, domnul Iliescu, domnul Basescu, domnul si doamna Vasioiu, domnul Cibu, domnul Stancu, domnul Becali, domnul Sabau, domnul Mitroi…? Da’ de domnul Cracanu ai auzit? 🙂 Scuza-ma. 🙂 Sint binedispus fiindca tomai m-am intors de la „O zi din viata (domnu)lui Nicolae Ceausescu”

 3. Capello

  OF, deci e clar, stau in bucuresti acum, dar inca am buletin de braila, e clar ca pana in vara trebuie sa-l mut pe bucuresti ca nu pot sa-mi asum vreun vot 😀 (mai ales dupa rusinea de vot de acum 4 ani pt Cibu 🙂 )

 4. referee121

  Stirea in sine ridica mari semne de intrebare
  -cum a putut intra in sediul politiei cu acel obiect taietor/intepator,nu trebuia perchezitionat,era in interesul politistilor pentru a nu fi ei atacati.
  -daca acel obiect a fost lasat pe birou de catre politisti,este un mare semn de intrbare asupra profesionalismului acestora.
  -cum sunt amenajate birourile de ancheta ?.Am avut ocazia sa vad tot felul de obicte pe birourile politistilor(catere,bolduri,agrafe,creioane f.ascutite si chiar cutitul folosit de anchetat pentru agresiune cercetata) in conditiile in care cel pe care il asistam era deosebit de agitat si disperat de faptul ca nu erau verificate si sustinerele in apararea sa ci numai cele in acuzare.
  In toate aceste situatii se poate lua in dscutie un aspect peste care sa sarit cu usurinta „neglijenta” de care au dat dovada politistii in cauza si sefii acestora…

+ Leave a Comment