NUP la plingerea lui Caruz


Sint racit. Ma dor muschii, capul si gitul. Dar nu cred ca va intereseaza si, oricum, altceva voiam sa va spun: procurorul Marinela Cosnita a confirmat “propunerea organelor de politie de a nu se incepe urmarirea penala fata de Coman Marian – redactor sef la cotidianul Obiectiv si Coman Florentin – redactor – pentru savirsirea infractiunilor prevazute de art. 205 al. 1 cod penal si art. 206 al. 1 cod penal”.

In fond, procurorul a retinut faptul ca “ziaristul beneficiaza de libertatea de exprimare care include nu numai informatiile si ideile primite favorabil sau cu indiferenta de opinia publica ori considerate inofensive dar si pe acelea care ofenseaza, socheaza sau deranjeaza. Acestea sint cerintele pluralismului tolerantei si spiritului deschis fata de care nu exista societate democratica”.

Cam asta ar fi. Acuzatiile omului de afaceri liberal Gheorghe Caruz cum ca jurnalistii de la “Obiectiv” l-au insultat si calomniat s-au dovedit a fi vorbe goale. Din pacate, vremea se incalzeste si, odata cu primavara, Braila va cunoaste din nou mirosul infect provenit de la fermele celui mai mare crescator de porci de Romania. Macar de m-ar tine raceala asta cu nasul infundat si la vara.

Comentarii

comentarii

0 Comments

Add yours
  1. kinky

    si Dunarea mai scade si nu pute cum put diminetile in Braila. Sunt cam prea departe brizele marii …de Braila!!! Oare nu-l deranjeaza “adierea” cea dulce pe dl. Caruz sau are casele mult prea departe de oras???

+ Leave a Comment