PD + PLD = LOVE


Egal LOVE pe naiba! Stai sa vezi ce nebunie o sa iasa la Braila, ce bisturie or sa se invirta prin aer, ce cutite or sa se infiga in spate si cite gheare or sa alunece pe ochii bulbucati si plinsi.
Personal am inteles si am apreciat existenta PLD ca pe o alternativa la PNL. Sau, mai bine spus, as fi putut sa inteleg si sa apreciez formatiunea liberal-democrata ca pe o alternativa la PNL. Doar ca oameni politici de calibrul doctorului Sabau, care nu m-au convins nici cind erau la APR, nici cind erau la PNL, nu aveau cum sa ma convinga nici atunci cind si-au schimbat blana in cea portocalie a liberal-democratilor. Si mai clara era treaba la Galati, spre exemplu, unde un lider PSD, fostul prefect Marius Necula, a ajuns printr-o bizara metamorfoza doctrinara liderul PLD. Va dati seama ce porcarie? Fost lider al social-democratilor din perioada lui Adrian Nastase va fi acum printre potentatii momentului in partidul lui Boc fiindca masina de cadre a lui Stolojan nu a vrut sau nu a fost in stare sa gaseasca un lider netavalit prin mocirla din stinga. Zic „mocirla din stinga”, dar sa nu credeti ca sint de parere ca pe la centru, pe la extreme ori prin dreapta o fi curat si frumos. Nu. Noroi e peste tot si, ce e mai rau, animalele ce se tavalesc prin el arunca din copite in toate partile doar-doar ne-or covinge ca sintem toti o apa si-un pamint.
Nu stiu, zau, cind o sa se incheie carnavalul asta macabru in care o mina de oameni se plimba dintr-un partid in altul sub tot soiul de pretexte, schimbind doctrine dupa doctrine, personalitate dupa personalitate, scaun dupa scaun, intr-o bizara schizofrenie fara leac. Migratii, comploturi, rupturi si fuziuni – clasa politica se combina si se recombina schimbindu-se aparent fundamental, dar pastrindu-si esentialul: lacomia, mediocritatea si lipsa oricarui proiect major pentru Romania.
Revenind la fuziunea PD cu PLD, in varianta braileana, o sa ma rezum deocamdata sa ma intreb cine va conduce filiala: eternul presedinte interimar Sabau sau dinastia Vasioiu? Se anunta un Ignat singeros.

Comentarii

comentarii

0 Comments

Add yours
  1. braileanu'

    Va fi intr-adevar un razboi la Braila pentru sefia pdl , dar eu cred ca actualii lideri – clanul vasioiu si sabau – nu vor reusi sa se inteleaga. Cel mai probabil sabau va pleca din partid spre o alta formatiune. Cred ca noul pdl va strange voturi mai putine decat ar fi strans pld + pd.

  2. ariadna

    cine sunt liderii PLD in Braila? Florin N care nu se mai trezeste din bautura, Sorin S care are dosar penal, Sabau X care taie prin alte orase….Treziti-va fratilor la realitate

+ Leave a Comment