Poze de la lansarea Testamentului de Ciocolata


Am imagini doar de la lansarea de la Braila. Sper sa va placa. De la stinga la dreapta, in prima poza: Zully Mustafa, Michael Haulica, Marian Coman (adica eu 🙂 ), Bogdan Hrib, Mihail Galatanu. La urmatoarele poze e mai usor. Sint aceleasi personaje. 😉

zully_haulica_coman_hrib_galatanu.jpg

mihail-galatanu.jpg

public-lansare-testamentul-de-ciocolata.jpg

zully-mustafa.jpg

marian-coman-lansare-braila.jpg

mihail-galatanu-braila.jpg

Michael Haulica

Marian Coman 1

Bogdan Hrib

marian-coman-mihail-galatanu.jpg

Comentarii

comentarii

0 Comments

Add yours
 1. Andrei

  Bravo, Marian, eu nu stiam de a doua productie! Abia astept sa vin in Romania si sa o cumpar si eu (chiar asa, o gasesc in librarii in Iasi)? Fii sigur ca o iau cu mine la Budapesta, sa o pun la loc de cinste, alaturi de prima!
  Felicitari!

 2. Spadez

  Sper ca tutuindu-te nu calc vreo granita de bun-simt. Oricum, abia astept sa te intalnesc la Gaudeamus si sa-ti fur doua autografe, unul pe ‘Nopti Albe’ altul pe noua ta carte, sincer sa spun, sunt chiar nerabdator sa o citesc, dat fiind faptul ca prima mi-a deschis apetitul, nici nu se putea altfel 🙂

 3. Marian Coman

  Multumesc frumos, Spadez. Stai linistit, nu tin la etichete, ba chiar le urasc. Tutuieste-ma cu incredere ;). Ne vedem la Gaudeamus, sigur ca da. Sper sa-ti placa „Testamentul…”

 4. Marian

  Pai… neoficial va pot anunta eu: simbata, 24 noiembrie, ora 13.00. Insa nu sint batute in cuie toate detaliile, asa ca pot interveni modificari. O sa revin cu noutati insa, atunci cind o sa le am. Informatii pe aceasta tema vor fi, cred, si pe http://www.tritonic.ro, la sectiunile ‘evenimente’ si ‘blog’.

 5. Marian Coman

  Deocamdata nu stiu nimic de Pitesti. Asta si pentru ca de programul lansarilor se ocupa editura. Am cunostinta momentan doar de lansarea de la Bucuresti, cea de pe 24 noiembrie, de la tirgul de Carte.

+ Leave a Comment