Ma vind ieftin la Vama Veche


Cu doar 5 lei, la Papa la Soni din Vama Veche, oricine poate cumpara volumul meu de debut, „Nopti albe, zile negre”. Ieftin ca berea, as zice, caci braga n-am mai vazut pe nicaieri, de multa vreme.

Dar si mai mult m-am bucurat cind am aflat de pe blogul lui Bogdan Hrib ca Tritonicul a ajuns si in librariile din Mangalia, orasul meu natal. Fain – daca in Braila, orasul meu actual, nu gasesti nici macar o urma de carte, macar acolo, pe litoral, ma pot gasi brailenii plecati in vacanta.

No… lectura placuta – cartile nu-s scumpe.

Comentarii

comentarii

0 Comments

Add yours
 1. Marian Coman

  In Galati, din cite stiu, se gaseste la magazinul „Diverta”, linga „Nespalata”. Dar cred ca e mai simplu (si mai ieftin) sa o comanzi direct la editura, pe mail, la adresa editura@tritonic.ro
  Multumesc frumos pentru interes. Si lectura placuta, in caz ca.

 2. albastra

  😉 ms frumos am sa ma duc maine sa vad care`i smenu, daca o gasesc, sau nu. daca nu o gasesc, voi face comanda la editura.
  iti voi transmite parerile.

 3. Marian Coman

  Multzam fain. Tot la Diverta cred ca gasesti si antologia lui Horia Nicola Ursu „Transformarea lui Martin Lake si alte povestiri”, unde am o povestire – textul care-mi place mie cel mai mult. Celelalte trei apartin unor autori straini. Asa ca, daca ajungi pe acolo, arunca un ochi si dupa ea. Cartea a aparut tot la Tritonic.

 4. tudor-calin ratiu

  Am citit volumul de povestiri „Nopti albe, zile negre” cu ocazia lansarii revistei „Dilemateca”. Cartea a fost un cadou primit la primul numar al revistei (eram inca in Romania), ocazie cu care am aflat si de existenta editurii „Tritonic”. Mi-a placut „Nopti albe, zile negre”, in special intrepatrunderea povestirilor. O reusita!

  Cand veti lansa urmatoarea carte?
  Ea va cuprinde povestiri aparute pe AtelierKULT?
  Veti transforma „intrepatrunderea povestirilor” intr-o amprenta prin care sa fiti recunoscut?

  Va multumesc.

 5. Marian Coman

  Salut! Si multumesc pentru intrebari si interes. Urmatorul volum, cel la care lucrez acum, se numeste „Testamentul de ciocolata” si cuprinde, da, si textele prezentate in ultima perioada pe AtelierKult, dar intr-o forma mai dezvoltata, cu personaje mai bine conturate, mai elaborate. Cele patru texte care formeaza volumul pot fi citite separat, avind povesti de sine statatoare, dar, sper eu, farmecul lor principal va sta tocmai in legatura dintre ele, in povestea din spatele povestilor. In fine, eu sper ca lucrurile sa iasa asa cum imi doresc si „semi-romanul” asta al meu sa placa.
  Cred ca va fi gata pina la sfirsitul verii, asa ca poate in toamna – iarna o sa fie pe piata.

 6. luciat

  marian, n-am mai spus nimic de ea pentru ca n-am terminat-o. as fi spus daca mi s-ar fi parut proasta, don’t worry 🙂
  nu mi-e clar de ce am lasat-o asa, neterminata, it’s not you, in orice caz, it’s me 🙂

 7. luciat

  nope, nu e intr-un colt de biblioteca, e pe o masuta (am trei in acest scop) pe care se afla teancuri de prioritati 🙂
  am si rafturi speciale tot pt „prioritati” – dar mi-e lene sa numar cite rafturi de-astea posed

 8. horeabadau

  INVITATIE

  Asociatia Consumatorilor de Media si Club A au deosebita placere de a va invita la dezbaterea:

  ,,Bloggeri si scriitori”

  care va avea loc in Club A, miercuri, 4 iulie, ora 18.00.

  A confirmat participarea la dezbatere: Tudor Octavian

  Va vom informa cu privire la participarea invitatilor la dezbatere, pe masura ce primim confirmari

  Dezbaterea face parte din programul Zilei Consumatorilor de Media, spatiu deschis de intalniri si dezbateri intre consumatorii de media si ziaristi, oferit de Club A (str. Blanari, nr. 14) .

  Multumim si va asteptam

  Cu deosebit respect

  Horea Mihai Badau

  Presedinte

  Asociatia Consumatorilor de Media

  Pentru confirmare, trimiteti, va rog, un mail la:
  horeabadau@gmail.com

  0722.376.925

 9. horeabadau

  Asociatia Consumatorilor de Media si Club A au deosebita placere de a va invita la dezbaterea:

  ,,Bloggeri si scriitori”

  care va avea loc in Club A, miercuri, 18 iulie, ora 18.00.
  Participanti: Ioan T. Morar, Andrei Rosca (bookblog.ro si andreirosca.bookblog.ro), Tudor Octavian, Adrian Ciubotaru (adrian.filozofie.ro), Cezar Paul Badescu, Costi Rogozanu, Miruna Vlada, Doina Rusti, Adrian Cristea (cristealizari.com), Costin Cocioaba (ecostin.com), Iulian Barbulescu (orasuldesmarald.wordpress.com)
  Moderator: Horea Mihai Badau

  Dezbaterea face parte din programul Zilei Consumatorilor de Media, spatiu deschis de intalniri si dezbateri intre consumatorii de media si ziaristi, oferit de Club A (str. Blanari, nr. 14) .

  Multumim si va asteptam
  Cu deosebit respect
  Horea Mihai Badau
  Presedinte
  Asociatia Consumatorilor de Media
  Pentru confirmare, trimiteti, va rog, un mail la:
  horeabadau@gmail.com
  0722.376.925

 10. Marian Coman

  Multumesc pentru invitatie, domnule Badau. Din pacate nu o sa pot ajunge la aceasta intilnire care se anunta deosebit de interesanta. Va multumesc pentru intelegere si va doresc mult succes.

 11. Bogdan Hrib

  Pai mai scrie si matale ceva p-aici! sau mai bine avanseaza cu testamentu’… Intre timp te vinzi si la Mangalia la libr Jean Bart, Targul estival de Carte, 2 Mai – la unicul stand de carte, Constanta – Kilipirim la mare – faleza Casino…

 12. Costi

  Presupun ca felicitarile sint in regula, fiecare vinzare este un leu in buzunarul scriitorului, ori cel putin asa e teoria.

  Si daca am vazut ca tot nu mai ai activitate de mai bine de o luna ti-am dat o leapsa primita de la Mircea Pricajan, care a primit-o de la Gheo, etc. Vezi vyrclozone.wordpress.com

+ Leave a Comment